Vacature (senior) Medewerker Inside Sales - Triple P

Vacature (senior) Medewerker Inside Sales

medewerker inside sales

Medewerker Inside Sales

De medewerker Inside Sales werkt in opdracht van onze klanten en/of ondersteunend aan ons sales team. Binnen de afdeling Inside Sales worden contractoffertes, projectoffertes en handelsorders geproduceerd, opgevolgd en uitgevoerd. De afdeling werkt samen met onze klanten, het salesteam, de servicemanagers, servicedesk, consultants, engineers en de financiële administratie. De functie is een combinatie van interne werkzaamheden voor onze klanten alsmede een (inside) sales functie bij de klanten. Tevens is de afdeling verantwoordelijk voor de inkoop en heeft daarbij veelvuldig contact met onze leveranciers, partners, distributeurs en vendors. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van offerte aanvragen, verwerking van orders, uitvoeren van inkoop.

Je volgt uiteraard trends en ontwikkelingen in de IT markt. Je weet hier samen met een team van specialisten binnen onze organisatie adequaat op in te spelen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het behalen van afgesproken doelstellingen en resultaten.

De focus van je werk is te zorgen voor hoogwaardige dienstverlening intern en extern, goed relatiebeheer, controleren en bijsturen van de voortgang van de interne en externe aanvragen, hoge mate van klanttevredenheid, opbouw van de kwaliteit door het borgen van een efficiënte en effectieve werkwijze binnen het team.

Triple P kent een open en transparante cultuur waarin vertrouwen, integriteit, kwaliteit en ondernemerschap centraal staan. Wij beschouwen het werken bij Triple P als ‘serious fun’ en hechten er waarde aan dat jij daar met veel plezier aan deelneemt.

Wij vragen
 • Afgeronde HBO opleiding in commerciële of technische richting
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring
 • Affiniteit met de IT branche
 • Een “getting things done” mentaliteit
 • Goed kunnen schakelen met verschillende type klanten en medewerkers (goede communicatieve vaardigheden)
 • Je beschikt over een zelfstandige, resultaatgerichte en commerciële instelling
 • Je bent een gedreven persoonlijkheid en een teamplayer
Wij bieden

Triple P is een organisatie met grote ambities. We zijn in staat om snel en flexibel in te spelen op alle ontwikkelingen in de markt. En met succes, want we groeien! Ook jij zelf krijgt bij Triple P alle ruimte om te groeien. In een uitdagende, stimulerende en informele sfeer. Met een gezonde balans tussen werk en ontspanning. Naast een afwisselende en uitdagende baan binnen een enthousiast team bieden wij:

 • Een marktconform salaris.
 • 25 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen.
 • Laptop en mobiele telefoon van de zaak.
 • Begeleiding door een Senior Accountmanager.
 • Pensioenregeling en winstregeling.
Over Triple P

Triple P is opgericht in 1989 en is gevestigd te Nieuwegein. Met een team van circa 70 medewerkers ontwerpt, levert, bouwt en beheert Triple P de ICT- infrastructuur voor bedrijven, overheids- en zorg instanties. Triple P staat voor: “People, Performance, Partnership”.
Triple P kent een rijke historie als kwalitatieve marktleider van innovatieve ICT-infrastructuren. Zo was Triple P de eerste aanbieder van VoIP in Nederland en werken we altijd aan innovaties om klanten nog meer gebruiksgemak, veiligheid en bereikbaarheid te bieden. Wij gaan tot het uiterste om met innovatieve oplossingen de bedrijfszekerheid van communicatie- en datatoepassingen bij klanten te vergroten en de operationele kosten te verlagen.
Als Trusted Partner bieden wij klanten een ICT-infrastructuur waarbij wij een vlekkeloze integratie realiseren tussen netwerken, telefonie, servers, storage en werkplekken. Tevens verzorgen wij het volledige 24/7 remote beheer zodat iedereen bereikbaar en alle informatie beschikbaar is, altijd en overal. Wij werken daarvoor samen met gerenommeerde partners als Microsoft, Citrix, VMware, Mitel, Cisco en HP. Lees meer over Triple P.

Solliciteren

Ben jij de nieuwe medewerker Inside Sales waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar hrm@triple-p.nl . Als je vragen hebt kan je ook contact opnemen via hrm@triple-p.nl