Vacature Salesmanager - Triple P

Vacature Salesmanager

Als lid van het managent team is je primaire verantwoordelijkheid het aansturen van het salesteam van Triple P. Je geeft de doelstellingen van Triple P vorm en op basis van deze doelstellingen en jouw advies, stel je samen met mede-managementleden de strategie van Triple P op. Je ontwikkelt, managet en implementeert een salesplan. Je geeft leiding aan het salesteam bestaande en bent eindverantwoordelijke voor het behalen van de salesdoelstellingen.

Naast je aansturende rol beheer je zelfstandig een aantal key accounts en vertegenwoordig je de organisatie tijdens bijeenkomsten, seminars en netwerkbijeenkomsten. Je bent in staat om in een dynamische en snel veranderende organisatie de focus op de doelstellingen te houden. Je begrijpt de inhoudelijke materie en kan deze vertalen naar de voordelen en functionaliteit die gevraagd wordt door de klant. Je volgt marktontwikkelingen en denkt mee in het optimaal afstemmen van het dienstenportfolio op de marktvraag. Onze klantrelatie biedt je de ruimte om je doelstellingen te behalen op de manier die bij jou past!

Wat vragen wij?

  • Je hebt minimaal een afgeronde relevante HBO-opleiding.
  • Je hebt saleservaring en je hebt een bewezen trackrecord op het gebied van sales management in een vergelijkbare organisatie binnen de ICT branche.
  • Je bent in staat om een salesteam te enthousiasmeren, te ontwikkelen en mee te krijgen in je salesdoelstellingen. Hierbij ben je in staat om als leider je team coachend aan te sturen.
  • Je bent energiek, commercieel, pro-actief en een doorbijter. Daarnaast ben je een echte teamplayer en ga je een salesuitdaging niet uit de weg.
  • Je beschikt over een actueel en relevant netwerk binnen de ICT.

Wat bieden wij?
Triple P is een organisatie met grote ambities. We zijn in staat om snel en flexibel in te spelen op alle ontwikkelingen in de markt. En met succes, want we groeien hard! Ook jij zelf krijgt bij Triple P alle ruimte om te groeien. In een uitdagende en informele sfeer. Een prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s

  • Korte lijnen en een prima werksfeer.
  • Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.
  • Uitstekende loopbaanmogelijkheden.
  • Laptop, smartphone, leaseauto en bonusregeling.
  • Ruimte om trainingen en opleidingen te volgen en deel te nemen aan seminars.

Over Triple P
Triple P is opgericht in 1989 en is gevestigd te Nieuwegein. Met een team van circa 70 medewerkers ontwerpt, levert, bouwt en beheert Triple P de ICT-infrastructuur voor bedrijven, overheids- en zorginstanties. Triple P staat voor: “People, Performance, Partnership”. Triple P kent een rijke historie als kwalitatieve marktleider van innovatieve ICT-infrastructuren. Zo was Triple P de eerste aanbieder van VoIP in Nederland en werken we altijd aan innovaties om klanten nog meer gebruiksgemak, veiligheid en bereikbaarheid te bieden. Wij gaan tot het uiterste om met innovatieve oplossingen de bedrijfszekerheid van communicatie- en datatoepassingen bij klanten te vergroten en de operationele kosten te verlagen. Als Trusted Partner bieden wij klanten een ICT-infrastructuur waarbij wij een vlekkeloze integratie realiseren tussen netwerken, telefonie, servers, storage en werkplekken. Tevens verzorgen wij het volledige 24/7 remote beheer, zodat iedereen bereikbaar is en alle informatie beschikbaar, altijd en overal. Wij werken daarvoor samen met gerenommeerde partners als Microsoft, Citrix, VMware, Mitel, Cisco en HPE.

Lees meer over Triple P.

Solliciteren
Ben jij de nieuwe Salesmanager waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan nu! Als je vragen hebt kan je ook contact opnemen via hrm@triple-p.nl