Vacature Sales Support Medewerker - Triple P

Vacature Sales Support Medewerker

15-01-2019

Ben jij enthousiast, proactief en heb je een hands-on mentaliteit? Weet jij het verschil te maken voor onze klanten en wil jij meebouwen aan een van de snelst groeiende ICT dienstverleners in Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken iemand die ons offerte en inkoopproces zelfstandig tot een succes weet te brengen. Die samen met andere Sales Support collega’s het verschil weet te maken en er voor zorgt dat onze offertes, producten en diensten op tijd bij onze klanten geleverd worden.

Als Sales Support medewerker ben jij zowel in als extern het eerste aanspreekpunt. Jij bent verantwoordelijk voor het managen van offertes en beantwoorden van vragen. Je werkt niet alleen nauw samen met je directe collega’s maar schakelt intern geregeld met accountmanagers, servicemanagers, consultants en extern met onze klanten, leveranciers en distributeurs.

Als Sales Support medewerker zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden.

  • Zorgen voor een goedlopend offerte proces.
  • Het versterken van klantrelaties en klanttevredenheid.
  • Pro-actief handelen op de voortgang.

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Ben jij enthousiast, behulpzaam , assertief en een teamplayer? Dan ben jij de Sales Support medewerker die wij zoeken.

Jij beschikt over:

  • Minimaal 3 jaar ervaring binnen een commerciële support of relevante ICT werkomgeving.
  • HBO werk en denkniveau.
  • Een ‘hands-on’ mentaliteit.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week.

Wat kun je van ons verwachten ?

Het leuke van het werken bij Triple P is dat je terecht komt in een open en transparante bedrijfscultuur waarin eigenaarschap centraal staat. Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé zijn voor ons key. Wij beschouwen het werken bij Triple P als ‘serious fun’ en hechten er veel waarde aan dat jij daar met veel plezier aan deelneemt. Je krijgt binnen Triple P volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en bent dus feitelijk CEO over je eigen carrière.

Maak het verschil! Enthousiast om als Sales Support Medewerker aan de slag te gaan. Solliciteer dan nu!