Vacature Netwerk Engineer - Triple P

Vacature Netwerk Engineer

21-02-2019

Waarom bij Triple P?

Uitzicht! Dat bieden wij je. Niet alleen het mooie uitzicht vanaf de 11e verdieping van de KCN Tower in Nieuwegein waar we gevestigd zijn, maar ook uitzicht op een werkomgeving waar je alle mogelijkheden krijgt om je te ontplooien in jouw vakgebied. Wij vinden het belangrijk dat iedereen elke dag groeit.

Als je vandaag doet wat je gisteren deed, is dat in principe stilstand en dus achteruitgang. Ben jij iemand die doorgaat tot je de juiste oplossing voor de klant hebt gevonden? Wil je ook bouwen aan een langdurige transparante relatie met onze klanten en met je collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw uitdaging eruit?

Triple P implementeert, beheert en onderhoudt complexe ICT-omgevingen. Je wordt als Netwerk Engineer ingezet bij projecten en changes. Je komt met een breed scala aan technologieën in aanraking die jij beheerst en/of wilt leren. Dit doe je uiteraard niet altijd alleen, bij complexe trajecten zal je samenwerken in een team waarin de diverse technologische expertises vertegenwoordigd zijn.
Als Netwerk Engineer ontwerp en implementeer je ICT-omgevingen, voer je preventief onderhoud uit en adviseer je de gebruiker met betrekking tot de in gebruik zijnde ICT-omgeving. Je signaleert proactief noodzakelijk onderhoud aan de ICT Infrastructuur en rapporteert tijdig eventuele escalaties. Indien nodig ondersteun je de servicedesk met 2e-lijns beheervraagstukken.

Werkzaamheden

 • Technische uitvoering van projectwerkzaamheden.
 • Ontwerpen, implementeren, beheren, controleren en signaleren van infrastructurele ICT-omgevingen.
 • Het op technisch niveau bedenken en uitwerken van ICT-oplossingen voor klanten, technisch advies uitbrengen over o.a. architectuur en migraties.
 • Het signaleren van optimaliseringsmogelijkheden en dit met de klant afstemmen.
 • Het signaleren van meerwerk.

Wat vragen wij?

 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en minimaal een MBO-4 diploma.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Kennis van en ervaring met Cisco (CCNA), Windows Server, Citrix, VMware
 • Kennis van Netwerk Infrastructuren, netwerksecurityvoorzieningen, kennis van en ervaring met netwerkprotocollen, Cisco switching en routing, firewalling, VPN, LAN, WLAN, en datacenternetwerken.
 • In het bezit van CCNP of gelijkwaardige certificering.
 • Ervaring met het inrichten van netwerken met een hoge beschikbaarheid.
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels.
 • Proactief, enthousiast, leergierig en klantgericht.

Wat bieden wij?

Triple P is een organisatie met grote ambities. We zijn in staat om snel en flexibel in te spelen op alle ontwikkelingen in de markt. En met succes, want we groeien! Ook jij zelf krijgt bij Triple P alle ruimte om te groeien en opleidingen te volgen. In een uitdagende, stimulerende en informele sfeer. Met een gezonde balans tussen werk en ontspanning. Naast een afwisselende en uitdagende baan binnen een enthousiast team bieden wij:

 • Een marktconform salaris.
 • 25 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen.
 • Leaseauto, laptop en mobiele telefoon van de zaak.
 • Pensioenregeling en winstregeling.

Over Triple P

Triple P is opgericht in 1989 en is gevestigd te Nieuwegein. Met een team van circa 70 medewerkers ontwerpt, levert, bouwt en beheert Triple P de ICT-infrastructuur voor bedrijven, overheids- en zorginstanties. Triple P staat voor: “People, Performance, Partnership”. Triple P kent een rijke historie als kwalitatieve marktleider van innovatieve ICT-infrastructuren. Zo was Triple P de eerste aanbieder van VoIP in Nederland en werken we altijd aan innovaties om klanten nog meer gebruiksgemak, veiligheid en bereikbaarheid te bieden.

Wij gaan tot het uiterste om met innovatieve oplossingen de bedrijfszekerheid van communicatie- en datatoepassingen bij klanten te vergroten en de operationele kosten te verlagen. Als Trusted Partner bieden wij klanten een ICT-infrastructuur waarbij wij een vlekkeloze integratie realiseren tussen netwerken, telefonie, servers, storage en werkplekken. Tevens verzorgen wij het volledige 24/7 remote beheer, zodat iedereen bereikbaar is en alle informatie beschikbaar, altijd en overal. Wij werken daarvoor samen met gerenommeerde partners als Microsoft, Citrix, VMware, Mitel, Cisco en HPE. Lees hier meer over Triple P.

Solliciteren

Wil je de vacature als PDF document downloaden? Klik dan hier! Of heb je nog vragen, neem dan contact op via hrm@triple-p.nl. Ben jij de nieuwe Netwerk Engineer waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan nu!