Vacature (Junior) Marketing Communicatie Specialist - Triple P

Vacature (Junior) Marketing Communicatie Specialist

23-05-2020

Functie-omschrijving

Als (Junior) Marketing Communicatie Specialist zit je vol met goede ideeën om Triple P zowel online als offline onder de aandacht te brengen bij onze doelgroep. Deze doelgroep bestaat voornamelijk uit bedrijven en organisaties in het Onderwijs, de Zorg en de Overheid. Het is een zelfstandige functie waarbij je deel uitmaakt en samenwerkt met de collega’s binnen het commerciële team.

Jij zorgt ervoor dat onze Sales Professionals/Accountmanagers makkelijk in contact kunnen komen met een geïnformeerde doelgroep en zo ondersteun je hen in het behalen van de commerciële doelstellingen. Daarnaast lever je content voor onze site en ben je actief bezig met Social Media. Door jouw kennis van Social Media breng je Triple P ook actief onder de aandacht bij potentiële nieuwe collega’s. Heb je gevoel voor commercie en word jij enthousiast van marketing en communicatie? Dan is deze vacature iets voor jou!

Triple P kent een open en transparante cultuur waarin vertrouwen, vrijheid en ‘serious fun’ centraal staan. Samen met een team van specialisten binnen de organisatie zorg je voor een optimaal en professioneel resultaat. Wij hechten er waarde aan dat jij met plezier naar je werk gaat.

Wat ga je doen?

Je rapporteert rechtstreeks aan de Commercieel Directeur. In overleg met hem stel je een marketing- en communicatieplan op. Dit plan bevat concrete doelen en middelen om die doelen te bereiken.

Je geeft uitvoering aan het plan en draagt zorg voor alle interne en externe marktcommunicatie. Je bent verantwoordelijk voor het regelmatig verschijnen van onze nieuwsbrief en haalt content hiervoor op binnen én buiten de organisatie. Aan jou de uitdaging om van iedereen de benodigde informatie te krijgen!

Je zorgt ervoor dat alle communicatie tip top in orde is.

Je bent verantwoordelijk voor de content van onze website en LinkedIn.

Vanzelfsprekend heb je ervaring met Social Media en weet je deze op een juiste manier in te zetten.

Wat breng je mee?

Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en met oog voor detail. Je hebt een vlotte pen, het schrijven van artikelen en nieuwsbrieven gaat je goed af en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Je bent bedreven in PowerPoint en hebt gevoel voor grafische vormgeving. Je legt makkelijk contact en ook intern weet je de juiste mensen te mobiliseren.

Op jouw CV staat:

  • Minimaal een HBO-opleiding en een afgeronde opleiding NIMA A (B voorkeur).
  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie is een vereiste (in B2B).
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Goede beheersing van de diverse social media.

Wat kun je van ons verwachten?

Triple P is een organisatie met grote ambities. We zijn in staat om snel en flexibel in te spelen op alle ontwikkelingen in de markt. En met succes, want we groeien! Ook jij zelf krijgt bij Triple P alle ruimte om te groeien. In een uitdagende, stimulerende en informele sfeer. Met een gezonde balans tussen werk en ontspanning. Naast een afwisselende en uitdagende baan binnen een enthousiast team bieden wij:

  • Een marktconform salaris.
  • 25 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen.
  • Laptop en mobiele telefoon van de zaak.
  • Begeleiding door een seniore collega.
  • Pensioenregeling en winstregeling.
  • Leaseauto


Over Triple P

Al bijna 30 jaar levert Triple-P ‘Communicaton & Collaboration Solutions’ aan bedrijven en organisaties voor wie bereikbaarheid en samenwerking van levensbelang zijn. En altijd veilig door onze ISO27001 gecertificeerde Managed Security Solutions. Bedrijven en organisaties in het Onderwijs, de Zorg en de Overheid, laten hun communicatie- en samenwerkings-platformen al jaren door Triple-P ontwerpen, bouwen en beheren.

Triple P kent een rijke historie als kwalitatieve marktleider van innovatieve oplossingen; zo was Triple P de eerste aanbieder van VoIP in Nederland en werken we altijd aan innovaties om klanten nog meer gebruiksgemak, veiligheid en bereikbaarheid te bieden.

Met onze eigen Triple-P Unified Communication Cloud en als belangrijke partner van Mitel, Cisco / Webex en Microsoft / Teams, ontwerpen en bouwen wij altijd een oplossing die bij onze klanten past!

Managed Communication & Collaboration Services

Managed Communication Cloud

Managed Security Solutions

Managed Detection, Response & Forensics

 

Triple P staat voor: “People, Performance, Partnership”.

Solliciteren

Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar hrm@triple-p.nl. Als je vragen hebt kan je mailen naar: hrm@triple-p.nl of  bellen met onze Commercieel Directeur, Paul van der Marck, op 06 – 24 26 1059.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!