Vacature Incident Responder & Forensic Investigator - Triple P

Vacature Incident Responder & Forensic Investigator

18-10-2019

Vacature Incident Responder & Forensic Investigator

Ben jij enthousiast, proactief en heb je een hands-on mentaliteit? Weet jij het verschil te maken voor onze klanten en wil jij meebouwen aan de groei van Triple P, de ICT dienstverlener in Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Incident Responder & Forensic Investigator ben jij het aanspreekpunt voor klanten die getroffen zijn door een serieuze cyber aanval en weet je om te gaan met vertrouwelijke informatie.
Wij zoeken iemand die instaat is tot het zelfstandig uitvoeren van digitaal forensische onderzoeksopdrachten. Opdrachten op het gebied van fraude, strafrecht, integriteit en incident response situaties.

Als Incident Responder & Forensic Investigator zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden:

 • Zelfstandig uitvoeren van digitaal forensische onderzoeksopdrachten
 • Zorgen voor een optimale rapportage
 • Vertrouwelijk informatie is bij jou in goede handen
 • Cyberveiligheid is voor jou key

Herken jij je zelf in deze omschrijving?

Een Incident Responder & Forensic Investigator die 100% gaat voor de security van de opdrachtgever. Je bent in staat om met managers, systeembeheerders en IT leveranciers te praten en te achterhalen waar het probleem zit en waar je moet starten met je onderzoeksopdracht. Projectmatige aanpak van de opdracht is belangrijk, welke data moet als eerste worden veilig gesteld en wie gaat dat doen. Zaken waar jij je verantwoordelijk voor voelt en ook naar handelt. Je hebt relevante werkervaring bij een digitaal recherchebureau, op een SOC of werkzaamheden op het gebied van incident respons. Je bent energiek, gestructureerd, een echte doorzetter en punctueel.

Je beschikt over:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de ICT, forensisch onderzoek of cybersecurity.
 • Bij voorkeur kennis op een aantal van de volgende gebieden: Netwerken, Endpoints, bestandssystemen, Security Appliances, Malware.
 • Gele pas is een pré (Particulier Onderzoeker).
 • VOG
 • Certificaten op het gebied van cybersecurity (GCFA, o.i.d.)
 • Een geldig paspoort, opdrachten vinden ook regelmatig plaats in het buitenland.
 • Geen 9 tot 17 mentaliteit.

Wat kan je van ons verwachten?

Het leuke van het werken bij Triple P is dat je terecht komt in een open en transparante bedrijfscultuur waarin ondernemerschap centraal staat. Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé zijn voor ons key. Wij beschouwen het werken bij Triple P als ‘serious fun’ en hechten er veel waarde aan dat jij daar met veel plezier aan deelneemt. Je krijgt binnen Triple P volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en bent dus feitelijk CEO over je eigen carrière.

Naast een afwisselende en uitdagende baan binnen een enthousiast team bieden wij:

 • Een marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen
 • Laptop en mobiele telefoon van de zaak
 • Pensioenregeling en winstregeling
 • Leaseauto

Over Triple P

Triple P is opgericht in 1989 en is gevestigd te Nieuwegein. Met een team van circa 70 medewerkers ontwerpt, levert, bouwt en beheert Triple P de ICT-infrastructuur voor bedrijven, overheids- en zorginstanties. Triple P staat voor: “People, Performance, Partnership”.

Triple P kent een rijke historie als kwalitatieve marktleider van innovatieve ICT-infrastructuren. Zo was Triple P de eerste aanbieder van VoIP in Nederland en werken we altijd aan innovaties om klanten nog meer gebruiks-gemak, veiligheid en bereikbaarheid te bieden. Wij gaan tot het uiterste om met innovatieve oplossingen de bedrijfszekerheid van communicatie- en datatoepassingen bij klanten te vergroten en de operationele kosten te verlagen.

Als Trusted Partner bieden wij klanten een ICT-infrastructuur waarbij wij een vlekkeloze integratie realiseren tussen netwerken, telefonie, servers, storage en werkplekken. Tevens verzorgen wij het volledige 24/7 remote beheer, zodat iedereen bereikbaar is en alle informatie beschikbaar, altijd en overal. Wij werken daarvoor sa-men met gerenommeerde partners als Microsoft, Citrix, VMware, Mitel, Cisco en HPE

Solliciteren

Maak het verschil! Enthousiast om als Incident Responder & Forensic Investigator aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu!