Triple P

Security

Een goede beveiliging om diensten en data veilig te houden is cruciaal. Toch is de dreiging ook groter dan ooit, daar waar er in verschillende sectoren verschillende belangen zijn. Of jouw data nu gevoelig is uit concurrentie, commercieel of privacy oogpunt, wij hebben ervaring in preventieve, detectieve en reactieve beveilingsmomenten. Dus of je nu voorbereid wil zijn op een potentiële aanval of dat je momenteel onder aanval ligt, wij hebben met onze jarenlange ervaring altijd een oplossing.

 

Network Security Monitoring

Network Security Monitoring (NSM) is een sterk detectief middel in de strijd tegen bijvoorbeeld ransomware, hacks of malware. We sluiten dedicated hardware aan, monitoren 24x7 jouw dataverkeer en waarschuwen je wanneer we dreigingen op jouw netwerk waarnemen. Zo slaan we samen cyberdreigingen af.

Lees verder

Pentest

Met een penetratietest, ook wel pentest genoemd, testen wij preventief jouw ICT-systemen op kwetsbaarheden. Onze ethical hacker probeert in te breken en maakt een rapportage over alle aangetroffen kwetsbaarheden. Je eindigt met een overzicht waar je concreet mee aan de slag kunt gaan om de veiligheid van de organisatie te verbeteren.

Lees verder

Cyber Security Assessment

Het Cyber Security Assessment is een uitgebreid proces en omvat 4 cruciale stappen om de digitale veiligheid van de organisatie goed in kaart te brengen. Het eindresultaat is een adviesrapport waarin we concrete punten opnemen waarmee jij jouw cyber security versterkt.

Lees verder

Digitaal Forensisch Onderzoek

Is er informatie gelekt? In dat geval is het van belang dat er direct onderzoek wordt gedaan. Triple P onderzoekt, analyseert en vertaalt digitale sporen naar bewijsmateriaal.

Lees verder