Triple P Partners zijn A-merken leveranciers

Onze partners

Al meer dan 20 jaar is Triple P een vooraanstaand leverancier en systeem-integrator van A-merken als Cisco, HP, Microsoft en Mitel. Met alle leveranciers onderhoudt Triple P een intensieve samenwerking. Triple P ambieert het hoogste niveau van de partnerstatus en investeert daarvoor veel in het opleiden van engineers, consultants en accountmanagers.

Cisco

Cisco Systems verbindt computers, telefoons, video- en andere communicatiesystemen tot een intelligent netwerk. De netwerkoplossingen van Cisco vormen de basis voor de grootste en meest complexe netwerken die bedrijven, openbare instellingen en telecommunicatiebedrijven gebruiken.

Triple P is als Silver Partner van Cisco diepgaand bekend met het volledige scala aan oplossingen die Cisco biedt. Daarnaast zijn wij additioneel gecertificeerd in de volgende specialisaties:

– VPN Security
– Wireless LAN

Citrix

Citrix Systems is op het gebied van application delivery infrastructure de wereldwijde marktleider. Triple P is als Solutions Advisor Partner van Citrix goed geëquipeerd om de ICT-infrastructuur zodanig te ontwerpen, dat applicaties op de meest optimale en veilige manier ter beschikking worden gesteld aan eindgebruikers. Of deze nu een vaste werkplek hebben of mobiel via verschillende apparaten werken.

De producten van Citrix omvatten het hele scala aan End User Computing oplossingen, waaronder Virtual Desktop Infrastructures (VDI), Server Based Computing (SBC) en Remote Desktop Session Hosts (RDSH).

HP

Er zijn weinig ICT-infrastructuur onderdelen die HP niet als component levert. Dit geldt zowel voor de zakelijke markt als voor consumenten.

Triple P heeft als Preferred Partner van HP diepgaande kennis van het totale gamma aan producten en oplossingen van HP. Daarboven zijn wij additioneel gecertificeerd voor het ontwerpen van datacenter oplossingen, met name servers, storage en netwerken. In combinatie met onze andere leveranciers, zoals VMware, Citrix en Microsoft, zijn wij daardoor in staat om hoog-beschikbare datacenter oplossingen te realiseren. Hierdoor zijn uw bedrijfskritische applicaties altijd beschikbaar, worden deze op een veilige manier ontsloten naar uw eindgebruikers en is er een optimale balans tussen Total Cost of Owenship en het gewenste dienstenniveau.

Uiteraard kunnen wij ook de verantwoordelijkheid voor het onderhoud en beheer nemen en kunt u onze oplossingen als eigen on-premise systeem of vanuit de cloud betrekken.

Microsoft

Microsoft behoeft nauwelijks introductie. Het is het meest bekende software bedrijf, met oplossingen voor zowel eindgebruikers (desktop, laptop, tablet, smart phone) als voor de back office (servers, storage, virtualisatie, collaboration, cloud).

Triple P is als Gold Certified Partner uitvoerig op de hoogte van de Microsoft oplossingen. Daarnaast zijn wij additioneel gecertificeerd voor Microsoft’s Server Platform. In combinatie met onze andere leveranciers, zoals HP, Citrix en Cisco, zijn wij op basis van Microsoft gespecialiseerd in het leveren van hoog-beschikbare en veilige applicaties. Daarbij gaat het niet alleen om de operating systemen, maar veel meer nog om mail (Exchange), file services, kantoorautomatisering (Office), databases (SQL Server), collaboration en telefonie (Lync).

Mitel

Mitel heeft de stap van leverancier van traditionele telefooncentrales naar IP-centrales als één van de eersten gemaakt. Daardoor heeft het bedrijf niet alleen een enorme voorsprong kunnen opbouwen bij Voice-over-IP (VoIP) toepassingen, maar heeft het zich ook verder kunnen ontwikkelen tot de het bedrijf met de meest volwassen “collaboration” toepassingen (presence, application sharing, unified messaging, unified communication).

Triple P is Gold Partner van Mitel en als zodanig diepgaand bekend met alle Mitel componenten. Wij integreren deze onder meer met Microsoft en VMware tot hoog-beschikbare communicatie-toepassingen. Onze specialisatie op het terrein van fixed-mobile integration garandeert daarnaast een volledig geïntegreerd communicatieplatform voor de zakelijke markt.

Uiteraard kunnen wij ook de verantwoordelijkheid voor het onderhoud en beheer nemen en kunt u onze oplossingen als eigen on-premise systeem of vanuit de cloud betrekken.

VMware

VMware heeft virtualisatie uitgevonden. Door deze extra laag wordt het mogelijk om applicaties en het onderliggende operating systeem volledig onafhankelijk en gescheiden van de fysieke hardware te laten functioneren. Dit leidt niet alleen tot grote kostenbesparingen in de ICT-infrastructuur zelf. Virtualisatie zorgt namelijk ook voor meer flexibiliteit en mobiliteit van de programmatuur en de bijbehorende gegevens. Dit maakt dat zaken als back-up en restore, uitwijkinrichting, monitoring, beheer en security op een eenduidige, overzichtelijke en kostenefficiënte wijze kunnen worden ingericht. Triple P is gespecialiseerd in VMware’s oplossingen aan zowel de server zijde, als op de desktop.

Zerto

Zerto ontwikkelt software waarmee voor gevirtualiseerde datacenters op eenvoudige wijze een uitwijk ingericht kan worden. Zerto richt zich daarbij op zowel on-premise omgevingen als op toepassingen vanuit de cloud. De klanten van Triple P kunnen met de Zerto oplossingen hun ICT-continuïteit borgen, veelal als onderdeel van een overkoepelend Business Continuity programma. Triple P heeft als Zerto Alliance Partner directe toegang tot de Zerto consultants en kan ICT-continuity oplossingen toesnijden op de specifieke eisen en wensen van haar klanten. Tevens bieden wij Disaster Recovery as a Service (DRaaS), waardoor klanten niet te hoeven investeren in een eigen tweede datacenter voor uitwijk.

Zerto heeft de eerste hypervisor-based, disaster recovery en replication software voor gevirtualiseerde omgevingen ontwikkeld. De oplossing biedt eenvoud en een reductie van operationele en onderhoudskosten. Zerto Virtual Replication (ZVR), exclusief ontwikkeld voor gevirtualiseerde en cloud omgevingen, is hard op weg om de standaard voor disaster recovery en business continuity in het moderne datacenter te worden. ZVR heeft de ‘Best of Show’ op VMworld 2011 gekregen en heeft in zowel 2012 als 2011 de ‘Product of the Year’ Gold Award in de wacht gesleept.