Zeilteam Triple P performance en partnership op het water

People, performance en partnership op het water

In gesprek met Koen Verhaeghe de Naeyer, o.a. verantwoordelijk voor het alliance management (leveranciers contracten) van Triple P. Wat is jouw passie met het water? “Naast mijn werkzaamheden voor Triple P ben ik grootzeiltrimmer op de trots van onze zaak: een 30-voet lange, razendsnelle Farr30. Op de boot werk ik nauw samen met Triple P-directeur Fezi die de stuurman is. Ik ben de teamcaptain en zorg dat iedereen op tijd met de juiste spullen op de juiste plek is. We hebben in de afgelopen jaren grote successen op EK’s en WK’s geboekt, maar nu richten we ons meer op Nederlandse wedstrijden.”

Op de vraag waar de passie voor het zeilen vandaan komt, antwoord Koen Verhaeghe de Naeyer: “Zeilen is een watersport waarbij je gebruik maakt van de natuurlijke resources die er in Nederland zijn: water en wind. De activiteiten van het team leven enorm binnen het bedrijf. Er lopen veel liefhebbers van zeilen rond binnen Triple P en de activiteiten van Team Triple P worden op de voet gevolgd. Zo heb je ook iets gezamenlijk buiten het werk om; het verbindt ons.”

werken bij Triple P

Focus op verbeteren van prestaties

Wat de overeenkomst is tussen het zeilteam en Triple P? “Het innovatieve karakter, de performance en partnership. Het bezig zijn met het verbeteren van prestaties: hoe kan het sneller, beter en makkelijker. Net zoals in een werkteam heeft ieder zijn eigen specialiteit en die probeer je zoveel mogelijk te benutten. Samenwerken is belangrijk, maar iedereen heeft zijn eigen specialiteit en inbreng. Ik denk dat dat binnen Triple P ook zo is.”

“Behalve op het water, is de boot ook op de wal indrukwekkend. De trailer staat regelmatig op het parkeerterrein bij onze bedrijfslocatie in Nieuwegein en dat geeft heel wat leuke reacties. En we zoeken natuurlijk altijd jonge, fanatieke zeilers om ons team te komen versterken. Dat maakt het, naar mijn mening, extra aantrekkelijk om bij Triple P te komen werken.”

Meer weten? Neem dan contact met ons op: