Over Triple P: People deliver the best Performances in Partnership

De kracht van een goed advies

Triple P is in 1989 opgericht door een club gedreven ICT-professionals. Ons motto is na al die jaren onveranderd gebleven: “People deliver the best Performance in Partnership”, vandaar de naam Triple P. Bent u op zoek naar een partner die u kan adviseren over samenwerking en communicatie van uw teams onderling of met uw klanten, burgers, studenten, artsen of docenten? Dan bent u bij Triple P aan het juiste adres!

Wij streven naar een glimlach. Want als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Een advies is, volgens ons, niets waard als het slechts achter een bureau is geschreven. Onze medewerkers zijn betrokken en klantgericht; we werken samen om de beste oplossingen voor onze klanten te realiseren. Wij zijn een verlengstuk van uw organisatie en zorgen dat alles met betrekking tot uw Communicatie & Collaboratie-platformen goed geregeld is. U heeft als klant één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie, die weet wat er bij u speelt en u een eerlijk advies geeft over de beste oplossingen. Zo bouwen we samen aan een duurzame, succesvolle relatie.

Duurzaam

Zorg voor het milieu is een belangrijke voorwaarde voor een verantwoorde bedrijfsvoering. Milieu is een gemeenschappelijk goed dat bewuste aandacht verdient. Onze belangrijkste fabrikanten / toeleveranciers zijn ISO 14001 gecertificeerd.

Gezond lichaam gezonde geest

Ook buiten werktijd leveren wij topprestaties. In de snelle Farr 30 zeilt team Triple P al sinds 2006 grote regatta’s. En met succes.

Outsider art

Sommige mensen hebben nu eenmaal een bijzondere kijk op de wereld. Als outsider-art artists vertalen zij dit naar unieke kunstwerken. Triple P heeft oog voor diversiteit. Bij Triple P hebben deze kunstwerken van Ateliers De Wijde Doelen in Utrecht dan ook een prominente plek.

Trusted Partner

De waarde van een vertrouwensband

“Triple P is een Trusted Partner voor haar klanten. Wij hebben ons daarbij gespecialiseerd in Communication & Collaboration platformen. Als Trusted Partner voelen wij ons veel meer thuis bij onze klanten, dan bij onze toeleveranciers. Anders gezegd, wij zoeken liever naar oplossingen voor onze bestaande klanten, dan naar klanten voor onze bestaande oplossingen. Daarvoor dienen wij de klant zo goed mogelijk te kennen. Dat geldt zowel voor diens primaire business proces als voor de heersende cultuur. Een Trusted Partnership kan uitsluitend ontstaan als wij en de klant beiden bereid zijn om voor langere termijn in elkaar te investeren. Alleen dan kan de chemie ontstaan die nodig is voor het wederzijds vertrouwen op basis van eerlijkheid en integriteit.”

sdnkopie

“ICT is het zenuwstelsel van een organisatie”

Aan het woord is Fezi Khaleghi Yazdi, directeur en oprichter van Triple P: “Trusted Partnership is iets waar ik persoonlijk heel veel waarde aan hecht. Het kan dit bedrijf – en natuurlijk onze klanten – enorm veel bieden. De ICT-infrastructuur is een essentieel element in de bedrijfsvoering. Je kunt het zien als het zenuwstelsel van een organisatie.”

“Als Trusted Partner leren wij de interne zaken bij een klant kennen, zoals de bedrijfscultuur en de bedrijfsprocessen. Zo creëer je een vertrouwensband. Eerst zoeken we uit wat de behoeftes van de klant zijn en wat ze wel – en vooral ook niet – nodig hebben. Daarna kunnen we een roadmap maken om het bedrijf naar een hoger technologisch niveau te tillen. Dat niveau verschilt natuurlijk per klant, want ieder bedrijf heeft andere mogelijkheden en ambities. Bij de realisatie van de roadmap stellen wij ons sterk pro-actief op. De ICT-infrastructuur waar wij de verantwoordelijkheid voor nemen wordt door ons permanent en end-to-end bewaakt. Daardoor zijn wij veelal in staat problemen te voorkomen, voordat de klant er überhaupt iets van heeft gemerkt.”