Onze klanten - Triple P - klant cases

Onze klanten

Uw organisatie is erop gericht om mensen te laten samenwerken. Dit geldt zowel voor medewerkers binnen uw organisatie, als voor de samenwerking tussen uw organisatie en externe relaties. Informatietechnologie maakt continu andere – vaak betere – vormen van samenwerken mogelijk. Het is daarom voor u van strategisch belang om van die mogelijkheden op de hoogte te blijven en ze tijdig toe te passen. Triple P is als Trusted Partner in staat u hierbij te ondersteunen.

Sanday’s Bakeries

Sanday’s Bakeries kiest voor hoge beschikbaarheidsomgeving

Na 20 jaar in de horeca gewerkt te hebben was Wessel Wessels toe aan iets anders. Hij constateerde dat er geen eerlijke en hoogwaardige voedselproducten beschikbaar waren die gericht waren op gemak, lekker en gezond. Hij startte een winkel waar je gezonde en lekkere voorverpakte producten, met de hand ter plekke vers bereid, van 7 tot 7 kon meenemen of ter plaatse kon eten. Sanday’s (san=sandwich / day=everyday fresh) was een feit. Van een aantal winkels is Sanday’s doorgegroeid naar producent van sandwiches voor tientallen Nederlandse en internationale foodservice-, recreatie-, horeca-, inflight- en andere cateringbedrijven. Sanday’s maakt onderdeel uit van de WMG holding, wat een echt familiebedrijf is.

Cals College

Zero2ten client werkend als standalone computer

Het Cals College is een open katholieke scholengemeenschap met een tweetal vestigingen; één in Nieuwegein en één in IJsselstein. In totaal heeft het Cals College ruim 3.000 leerlingen. Het is een actieve school waar leerlinggericht en vernieuwend wordt gewerkt. Dat blijkt bijvoorbeeld ook uit de moderne schoolgebouwen en de rol die IT speelt binnen het lesprogramma

Bakker Barendrecht

Bakker Barendrecht kiest voor Virtual Replication

Bakker Barendrecht borgt continuïteit van levering groente en fruit middels Zerto Virtual Replication. Bakker Barendrecht is sinds 1930 actief in groente en fruit.

Als één van Nederlands grootste groente- en fruitbedrijven verwerkt zij meer dan 2000 ton groenten en fruit op een dag, wat neerkomt op bijna 70 miljoen kratten per jaar.

Een distributiekanaal van deze immense omvang brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Bakker’s klanten vertrouwen op een tijdige levering van de producten. Belangrijke klanten zijn onder meer een Nederlandse supermarktketen, met ruim 800 filialen, en een producent van vers gesneden panklare groenten en fruit.

Gemeente Doetinchem

Succesvolle overgang naar virtuele telefoniecentrale

De samenwerking tussen Gemeente Doetinchem en Triple P is inmiddels al van lange duur. In 2006 heeft Triple P vanuit OT 2006 een Mitel telefooncentrale geïmplementeerd. Sindsdien is Triple P de ondersteunende partner van de gemeente Doetinchem voor telefonie diensten. De ICT van Gemeente Doetinchem is onderdeel van een gemeentelijke regionale samenwerking met daarin 5 gemeenten 8 overheid gerelateerde organisaties met in totaal 1750 werkplekken. In de ICT samenwerking is besloten om ook telefonie als dienst te gaan leveren.