Onze diensten Triple P managed en professional services

Onze Diensten

Onze diensten op het gebied van managed services en professional services helpen bij het slim inrichten en beheersen van uw ICT-omgeving (infrastructuur, applicatie- en databasebeheer). Onze adviezen zijn onafhankelijk en duidelijk. Geen vuistdikke rapporten, maar praktische handvatten en/of een roadmap voor een in de praktijk werkende oplossing. Zo weet u zeker dat de oplossing realistisch en haalbaar is.

Onze expertises opsommen is één ding, maar onze specialisten vertellen graag zelf waar ze goed in zijn. Maak bijvoorbeeld kennis met Erik Zwanenberg, onze expert op het gebied van VMware virtualisaties, cloud migraties en Citrix trajecten, en Martijn Basten, gespecialiseerd in VoIP en Unified Communications, die met veel enthousiasme de diverse aspecten van managed services zal toelichten.

Deel uitmaken van ons team?

Managed Services

Triple P heeft jarenlange ervaring in het slim inrichten en beheersen van uw ICT-omgeving (infrastructuur, applicatie- en databasebeheer). Als klantgericht en resultaat gedreven dienstverlener helpen we u bij de ontwikkeling en uitvoering van een doordacht ICT-beleid. Wij doen dit door onze focus te leggen op uw processen (applicaties) en niet op systemen (hardware). Daarnaast spreken we begrijpelijke taal en bieden concrete oplossingen. Bovenal hebben we een realistische blik; oog voor de kosten én het rendement. Wij regelen dat u één centraal aanspreekpunt heeft voor alle ICT-gerelateerde zaken.

cloud oplossingen

Cloud

Triple P neemt u mee in de cloud en zorgt voor helderheid en duidelijke adviezen. Wij zullen u helpen bij het bouwen en verstevigen van het IT fundament: uw ICT infrastructuur. Daarnaast helpt Triple P u bij het ontwikkelen van een passende Cloud Strategie, op basis van moderne Cloud Oplossingen en Cloud Services. Want welke vorm van “cloud” past het best bij u, of beter; welke vormen van cloud (private, public, “hybrid”) passen bij uw organisatie? Welke zekerheden krijgt u, of heeft u nodig? Hoe beweeg je naar de cloud, en ook weer terug als dat nodig is? Hoe zit het met de veiligheid? Allemaal vragen die u bezig kunnen houden.

Triple P schept helderheid. Voor u, en met u.

In gesprek met Erik Zwanenberg

Senior engineer

Professional Services

Vakkundige ICT-professionals liggen niet voor het oprapen. En vind dan maar eens de geschikte kandidaat. Triple P biedt de oplossing: Professional Services. Met flexibel inzetbare ict’ers verzorgt Triple P ICT-ondersteuning bij haar klantrelaties. En dat tegen zeer gunstige tarieven. Triple P heeft een groot aantal eigen ICT-professionals in dienst en heeft bovendien toegang tot een uitgebreid netwerk van professionals.

Cloud migratie

Nu “de cloud” de hype voorbij is, en de toepassing ervan steeds breder en dieper in vrijwel iedere organisatie is uitgerold, komt de volgende uitdaging om de hoek kijken; hoe en wat migreer ik naar de cloud? Niets doen is vaak geen optie, want stilstand is achteruitgang. Als de IT afdeling niet tijdig acteert, ligt “Shadow IT” op de loer. Eén van de vragen is dan om te bepalen welke vorm of vormen van cloud voor uw organisatie het beste past, welke applicaties van één of meerdere van deze cloud vormen gebruik kunnen maken, en hoe u vervolgens kunt komen tot een gefundeerd, veilig en stapsgewijs migratieplan; in- en uit “de cloud”.

In gesprek met Erik Zwanenberg

Senior Engineer 

Business Continuity

Slechts weinig organisaties zijn nog in staat om hun klanten te blijven bedienen zonder ICT-omgeving. Soms is uitval gedurende een korte periode nog te overzien. Steeds vaker is echter een beschikbaarheid vereist van 24 uur per dag, gedurende 7 dagen in de week. Dit heeft nogal wat consequenties voor zowel de inrichting van de ICT, als voor het beheer ervan. Triple P spreekt hier uit ervaring.

In gesprek met Bert Bouwhuis

CTO en Principal Consultant

ICT-security

Met de toename van “Cloud” gebaseerde diensten, de “explosie” van het aantal mobiele apparaten, social media, de “aanvallen van buitenaf” en nieuwe en strengere wetgeving op het gebied van data en informatiebescherming nemen de zorgen en uitdagingen op het gebied van ICT Security hand over hand toe. In deze wirwar van zekerheden en schijnzekerheden is het bijzonder moeilijk de “bigger picture” te blijven zien.

Hierin is Triple P uw Trusted Partner. Samen met u en onze Security partners nemen wij u mee naar een veiliger wereld, met name op ICT gebied. Triple P helpt u bij het helder krijgen van uw huidige security positie, adviseert in de verbetering hiervan, om vervolgens samen met uw en onze beveiligingsexperts te komen tot blijvend veiligere IT dienstverlening op het gebied van connectiviteit van interne en externe gebruikers, uw kritische bedrijfsgegevens, connectiviteit en integratie met de hybride cloud.

Triple P schept veiligheid. Voor u, en met u.

Unified Communications

Triple P zorgt voor volledige integratie van alle communicatie- en IT-systemen. Dit maakt flexibel en virtueel samenwerken binnen een organisatie mogelijk. ‘Unified Communications’ bestaat uit verschillende componenten en elementen. Voorbeeld zijn e-mail, agenda, vaste en mobiele telefonie, audio/video, voicemail en het delen van informatie. Dit wordt allemaal samengevoegd in een overzichtelijke en geïntegreerde gebruikersinterface.

In gesprek met Martijn Basten

Senior engineer

Managed IPT

“Telefonie is tegenwoordig vrijwel altijd gebaseerd op IP (Internet Protocol) technologie. We spreken dan ook vaak over IPT (IP-Telefonie) of VoIP (Voice over IP). De kwalificatie ‘Managed’ houdt in dat wij zorgen dat de oplossing werkt en blijft werken. Dit kan op verschillende manieren ingevuld worden waarbij zowel technische aspecten, als commerciële aspecten van belang zijn.”

Doordat Triple P al meer dan 20 jaar ervaring heeft met deze problematiek, bij verschillende soorten organisaties, kennen we de bereikbaarheidsvraagstukken. Hierdoor kunnen we zowel de technische, als de organisatorische uitdagingen het hoofd te bieden. Triple P levert met managed IPT een oplossing die de onderliggende behoefte vanuit uw bedrijfsproces optimaal ondersteunt. Met de verschillende technische invullingen van managed IPT, biedt Triple P u een kosten-effectieve, duurzame oplossing voor uw bereikbaarheidsvraagstuk.

In gesprek met Dick Schenau

Coördinator project- en servicemanagement