Onze branches - Triple P werkt samen met u aan oplossingen

Onze branches

Al meer dan 25 jaar heeft Triple P ervaring binnen de branches: zorg, educatie, overheid en commerciële dienstverlening. Voor iedere branche zijn er gespecialiseerde accountmanagers, consultants en engineers werkzaam binnen onze organisatie.

Iedere branche heeft zijn specifieke kenmerken en eigenschappen, want de ICT infrastructuur behoefte van elke branche is verschillend. Triple P weet dit als geen ander en hebben ons gespecialiseerd binnen deze branches. De accountmanagers weten welke van de oplossingen die Triple P kan bieden bij u passen qua budget en techniek. Daarnaast werken wij, tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers, met diverse andere organisaties die buiten deze branches vallen.

Educatie

Triple P zorgt voor een sterke beheeromgeving voor alle soorten devices. Met mobile device management kunt u de data security en het device beheer onder controle houden. Daarnaast zijn Wifi netwerken een belangrijk onderdeel waarbij de netwerken van studenten en docenten goed van elkaar moeten worden gescheiden, met gebruik van dezelfde access points. Door de belangrijke controle op botnetverkeer, malware en illegale content is een veilige internet aansluiting via een dubbele firewall met hoge capaciteit noodzakelijk. Daarnaast is het van belang dat uw privacy gevoelige gegevens worden beschermd door een goede beveiliging van uw netwerkomgeving. Dan zijn firewalls, VPN’s, authenticatie, DDos en Intrusion Prevention zeer belangrijk.

In gesprek met Johan Verbokkem

Project service- en accountmanager

Zorg

Triple P levert diverse oplossingen die noodzakelijk zijn om efficiënt en innovatief werken in de gezondheidszorg mogelijk te maken. Je kunt dat zien als het fundament voor de thema’s die in de zorg actueel zijn. Voorbeelden zijn veiligheid voor cliënten en medewerkers, bereikbaarheid van je organisatie, ondersteuning bij implementaties van Microsoft gerelateerde oplossingen en onderhoud, upgrade en migratie van bestaande infrastructuren. Vooral belangrijk is ook het bieden van continuïteit en beschikbaarheid van technologieën, zodat de primaire bedrijfsprocessen continu up en running zijn.

Overheid

Triple P biedt een brede reeks ICT-oplossingen voor de overheid die mobiliteit en beveiliging ondersteunen. Overheden streven naar een goede dienstverlening aan burgers, bedrijven en instellingen. ICT-oplossingen voor de overheid zijn hierbij van grote waarde. Dat begint al bij het hebben van een betrouwbare ICT-infrastructuur. De diensten die wij kunnen leveren liggen op het gebied van private cloud oplossingen, unified communications, en Communication-as-a-Service (CaaS). Daarnaast speelt beveiliging natuurlijk een belangrijke rol. Qua mobiliteit bieden onze ICT-oplossingen voor de overheid met name uitkomst in de vorm van WiFi-projecten.

Gert Timmer

Project account manager / Senior Consultant

Commercieel

Als organisatie binnen de zakelijke en financiële dienstverlening kun je niet meer zonder een snelle, veilige en volledig betrouwbare ICT infrastructuur. Daarnaast spelen vaak kostenbesparingen, maar ook nieuwe groeimogelijkheden een grote rol. ICT is daarbij zeer belangrijk. Denk daarbij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het inrichten van uw infrastructuur en 24/7 altijd en overal beschikbaarheid hebben van uw informatie. Triple P heeft jarenlange ervaring met bedrijfsprocessen binnen deze branche. Met onze specialistische kennis helpen wij u graag bij het optimaliseren van uw ICT infrastructuur.