Vacature Junior Sales Professional (Junior Accountmanager) - Triple P

Vacature Junior Sales Professional (Junior Accountmanager)

23-05-2020

De functie

Je werft actief nieuwe klanten binnen één bepaalde sector waar Triple P actief in is (in de Zorg, Onderwijs, Overheid/Not-for-Profit), met ons solution-portfolio op het gebied van Communication, Collaboration en Security. Je inventariseert klantbehoeften, signaleert kansen en adviseert klanten. Je bent verantwoordelijk voor de volledigheid van de klantgegevens in systemen van de door jou geacquireerde klanten teneinde ook alle interne partijen inzicht te verschaffen in de klantsituatie. Kortom, je coördineert het proces van werven, vastleggen en beheren van nieuwe klanten. Alles is gericht op het ontwikkelen van de klantrelatie om op deze wijze de doelstellingen van klanttevredenheid, vergroten marktaandeel, verlagen van kosten en verhogen van rendement te realiseren. Je start met werken in een gemotiveerde, energieke en resultaatgedreven omgeving. De belangrijkste succesfactor is acquisitie op basis van expertise, vertrouwen en een goede relatie met de klant. Herken je je in de woorden energiek, creatief, ondernemend en ben je verbaal sterk, resultaatgericht en representatief, dan zijn wij op zoek naar jou!

Triple P kent een open en transparante cultuur waarin vertrouwen, vrijheid en ‘serious fun’ centraal staan. Samen met een team van specialisten binnen de organisatie zorg je voor een optimaal en professioneel resultaat. Wij hechten er waarde aan dat jij met plezier naar je werk gaat.

Werkzaamheden

 • In kaart brengen van de kansen bij potentiele klanten en voor ons solution-portfolio.
 • Benaderen potentiele klanten.
 • Opstellen offertes.
 • Onderhouden klantcontacten.
 • Voorbereiden- en verrichten van verkoopgesprekken.
 • Klantcontact en resultaten verkoop registreren in het klanteninformatiesysteem.

Wij vragen

 • Dit is je 2e carrièrestap! Je hebt een paar jaar ervaring in sales (binnen- of buitendienst) en je wilt je carrière voortzetten in complexere solution-sales.
 • Je hebt minimaal een HBO-diploma (bijv. een relevante HBO opleiding zoals commerciële economie).
 • Kennis, kunde en creativiteit in het behalen van salestargets.
 • Je bent in staat om in teamverband te werken, maar ook verantwoordelijk te zijn voor eigen resultaten.
 • Je werkt resultaat- en oplossings-, en servicegericht.

Wij bieden

Triple P is een organisatie met grote ambities. We zijn in staat om snel en flexibel in te spelen op alle ontwikkelingen in de markt. En met succes, want we groeien! Ook jij zelf krijgt bij Triple P alle ruimte om te groeien. In een uitdagende, stimulerende en informele sfeer. Met een gezonde balans tussen werk en ontspanning. Naast een afwisselende en uitdagende baan binnen een enthousiast team bieden wij:

 • Een marktconform salaris.
 • 25 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen.
 • Laptop en mobiele telefoon van de zaak.
 • Begeleiding door een seniore collega.
 • Pensioenregeling en winstregeling.
 • Leaseauto

Over Triple P

Al bijna 30 jaar levert Triple-P ‘Communicaton & Collaboration Solutions’ aan bedrijven en organisaties voor wie bereikbaarheid en samenwerking van levensbelang zijn. En altijd veilig door onze ISO27001 gecertificeerde Managed Security Solutions. Bedrijven en organisaties in het Onderwijs, de Zorg en de Overheid, laten hun communicatie- en samenwerkings-platformen al jaren door Triple-P ontwerpen, bouwen en beheren.

Triple P kent een rijke historie als kwalitatieve marktleider van innovatieve oplossingen; zo was Triple P de eerste aanbieder van VoIP in Nederland en werken we altijd aan innovaties om klanten nog meer gebruiksgemak, veiligheid en bereikbaarheid te bieden.

Met onze eigen Triple-P Unified Communication Cloud en als belangrijke partner van Mitel, Cisco / Webex en Microsoft / Teams, ontwerpen en bouwen wij altijd een oplossing die bij onze klanten past!

 

Managed Communication & Collaboration Services

Managed Communication Cloud

Managed Security Solutions

Managed Detection, Response & Forensics

 

Triple P staat voor: “People, Performance, Partnership”.

Solliciteren

Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar hrm@triple-p.nl. Als je vragen hebt kan je mailen naar: hrm@triple-p.nl of  bellen met onze Commercieel Directeur, Paul van der Marck, op 06 – 24 26 1059.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!