Unified Communications - Triple P locatie onafhankelijk

Al uw bedrijfscommunicatie regelen via één eenvoudig platvorm

 

“Triple P zorgt voor volledige integratie van alle communicatie- en IT-systemen. Dit maakt flexibel en virtueel samenwerken binnen een organisatie mogelijk. ‘Unified Communications’ bestaat uit verschillende componenten en elementen. Voorbeeld zijn e-mail, agenda, vaste en mobiele telefonie, audio/video, voicemail en het delen van informatie. Dit wordt allemaal samengevoegd in een overzichtelijke en geïntegreerde gebruikersinterface.”

Aan het woord is Martijn Basten, senior lead engineer en sinds 1998 werkzaam bij Triple P. “In mijn huidige rol ben ik er onder andere verantwoordelijk voor, dat onze medewerkers de juiste trainingen volgen voor unified communications en Hosted VoIP. Hierdoor kunnen wij steeds volgens de nieuwste technologieën blijven werken.”

Betere bereikbaarheid en functionaliteit

Martijn Basten vertelt dat door het inzetten van ‘Unified Communications’ men locatie-onafhankelijk met elkaar kan communiceren en er via één eenvoudig platform wordt gewerkt. “Natuurlijk houden wij daarbij rekening met de toekomst. Daarom werken wij met een zgn. open standaard, zodat nieuwe ontwikkelingen, apparaten en andere zakelijke toepassingen makkelijk geïntegreerd kunnen worden. De voordelen voor onze klanten zijn onder andere toename van productiviteit en vermindering van kosten. Unified Communications is uitermate geschikt voor organisaties met meerdere vestigingen of veel ambulante medewerkers. Iedereen beschikt immers altijd en overal over hetzelfde platform, zelfs op een smartphone. Daarnaast biedt Unified Communications u ook grote besparingsmogelijkheden. Denk daarbij aan besparingen op auto-, trein- en vliegkosten door het introduceren van video vergaderen en bijvoorbeeld op dataopslag en back-up kosten.

“Triple P heeft veel ervaring op dit gebied en beschikt over medewerkers die over deze kennis beschikken. Dat is niet alleen een enorme meerwaarde voor onze klanten, maar maakt ook het werken bij Triple P steeds boeiend en uitdagend.”

Meer weten? Neem dan contact met ons op: