Managed Services - Triple P - ICT-afdeling binnen uw organisatie

Alle ICT centraal geregeld

Bij Triple P hebben we jarenlange ervaring met het inrichten en beheersen van ICT-omgevingen. Als klantgerichte en resultaat gedreven dienstverlener helpen wij u bij de ontwikkeling en uitvoering van een doordachte ICT oplossing. Wij doen dit door uw ICT-omgeving samen met u in te richten voor een maximale ondersteuning voor uw bedrijfsprocessen. Daarnaast spreken we begrijpelijke taal en bieden concrete oplossingen. Bovenal hebben we een realistische blik; oog voor de kosten én het rendement. Wij regelen dat u één centraal aanspreekpunt heeft voor alle ICT-gerelateerde zaken.

ICT is dynamisch en een organisatie kan geen dag, geen uur en soms zelfs geen minuut zonder. ICT vormt het kloppende hart van een organisatie. Medewerkers en klanten moeten desgewenst dag en nacht gebruik kunnen maken van de bedrijfsapplicaties. Wij zorgen voor een goed beveiligde, presterende en constant beschikbare ICT-omgeving. Samen met een gedreven team zorgt Managed Services ervoor dat al uw ICT-diensten goed geregeld zijn.

Bedrijfscontinuïteit waarborgen

De voordelen van onze Managed Services dienstverlening is, dat u erop kunt vertrouwen dat uw bedrijfscontinuïteit is geregeld door middel van een storingsarme en betrouwbare ICT-omgeving. Kwaliteitsborging is uiterst belangrijk, zodat uw ICT-omgeving aan alle voorwaarden voldoet, die uw branche of organisatie vereist. Triple P beschikt over ISO9001 en ISO27001 certificeringen om dit te waarborgen. Wij regelen dat u één centraal aanspreekpunt heeft, zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten. Continuïteit van uw organisatie op ICT-vlak is voor ons zeer belangrijk en ons enthousiaste team zet zich daar volledig voor in.

Hoe kan Triple P u ondersteunen? Wij werken op basis van marktstandaard processen, zoals ITIL en Prince2 binnen onze dienstverlening. Onze Managed Services dienstverlening neemt verantwoordelijkheid over al uw operationele ICT-dienstverlening, zoals operationeel beheer, het voorkomen of oplossen van verstoringen en het uitvoeren van wijzigingen binnen uw ICT infrastructuur. Daarnaast wordt invulling gegeven aan het managen van het totale Service Management proces, eventueel inclusief aansturing van leveranciers. Wij adviseren en geven invulling aan oplossingen voor verschillende vraagstukken met betrekking tot uw ICT-faciliteiten. Met Managed Services van Triple P voorzien we u van passende oplossingen die bijdragen aan continuïteit in uw bedrijfsvoering.

Meer weten? Neem dan contact met ons op: