Managed Services - Triple P - ICT-afdeling binnen uw organisatie

Alle ICT centraal geregeld

Bij Triple P hebben we jarenlange ervaring in het slim inrichten en beheersen van uw ICT-omgeving (infrastructuur, applicatie- en databasebeheer). Als klantgericht en resultaat gedreven dienstverlener helpen we u bij de ontwikkeling en uitvoering van een doordacht ICT-beleid. Wij doen dit door onze focus te leggen op uw processen (applicaties) en niet op systemen (hardware). Daarnaast spreken we begrijpelijke taal en bieden concrete oplossingen. Bovenal hebben we een realistische blik; oog voor de kosten én het rendement. Wij regelen dat u één centraal aanspreekpunt heeft voor alle ICT-gerelateerde zaken.

ICT is dynamisch en een organisatie kan geen dag, geen uur en soms zelfs geen minuut zonder. ICT vormt het kloppende hart van een organisatie. Medewerkers en klanten moeten desgewenst dag en nacht gebruik kunnen maken van de bedrijfsapplicaties. Wij zorgen voor een goed beveiligde, presterende en constant beschikbare ICT tegen een vaste prijs. Samen met een gedreven team werkt de afdeling managed services eraan om alle ICT-zaken goed voor u te regelen.

Bedrijfscontinuïteit waarborgen

De voordelen om te werken met managed services is dat u erop kunt vertrouwen dat uw bedrijfscontinuïteit is geregeld door middel van storingsarme, betrouwbare ICT. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de kostenbeheersing, zodat u prijszekerheid heeft en geen verassingen achteraf krijgt. Kwaliteitsborging is uiterst belangrijk, zodat uw ICT aan alle voorwaarden voldoet die uw branche of organisatie vereist. En wij regelen dat u één centraal aanspreekpunt heeft, zodat u zich kunt focussen op uw werkzaamheden. Continuïteit van uw organisatie op ICT-vlak is voor ons zeer belangrijk en ons enthousiaste team zet zich daar volledig voor in.

Hoe ICT u kan ondersteunen? Wij werken op basis van ITILv3 en Prince2 met ons dienstenmodel Services en Solutions. Services hebben betrekking op diensten die in een terugkerende of continue vorm worden uitgevoerd. Zoals operationeel beheer, het oplossen van verstoringen op uw productieomgeving of het managen van het totale Service Management proces. Solutions zijn de oplossingen die wij bieden als antwoord op verschillende vraagstukken met betrekking tot de ICT-faciliteiten van u als onze klant. Met de Services en Solutions van Triple P voorzien we u van passende oplossingen die bijdragen aan continuïteit in uw bedrijfsvoering.

Meer weten? Neem dan contact met ons op: