Managed Services - Triple P - ICT-afdeling binnen uw organisatie

Al uw Communication & Collaboration platformen goed geregeld

Bij Triple P hebben we jarenlange ervaring met het inrichten en beheren van complexe Communication & Collaboration platformen. Als klantgerichte en resultaat gedreven dienstverlener helpen wij u bij de ontwikkeling en uitvoering van een doordachte oplossing. Wij doen dit door uw ICT-omgeving samen met u in te richten voor een maximale ondersteuning en samenwerking op uw bedrijfsprocessen. Daarnaast spreken we begrijpelijke taal en bieden concrete oplossingen. Bovenal hebben we een realistische blik; oog voor de kosten én het rendement.

Communication & Collaboration platformen zijn dynamisch, complex en een organisatie kan geen dag, geen uur en soms zelfs geen minuut zonder. Ze vormen het kloppende hart van elke organisatie. Medewerkers en klanten moeten desgewenst dag en nacht gebruik kunnen maken van de bedrijfsdata en applicaties. Wij zorgen voor een goed beveiligde, presterende en constant beschikbare omgeving. Samen met een gedreven team zorgt Managed Services ervoor dat al uw Communication & Collaboration platformen goed geregeld zijn.

Communication & Collaboration as a Service

De voordelen van onze Managed Services dienstverlening is, dat u erop kunt vertrouwen dat uw bedrijfscontinuïteit is geregeld door middel van een storingsarme en betrouwbare Communication & Collaboration platformen, die wij 24/7 voor u beheren. Triple P beschikt over ISO9001 en ISO27001 certificeringen om de kwaliteit en veiligheid te borgen. Wij regelen dat u één centraal aanspreekpunt heeft, zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten. Continuïteit van uw organisatie is voor u en ons zeer belangrijk en ons enthousiaste team zet zich daar volledig voor in.

Hoe kan Triple P u ondersteunen? Wij werken op basis van marktstandaard processen, zoals ITIL en Prince2 binnen onze dienstverlening . Onze Managed Services dienstverlening neemt verantwoordelijkheid over al uw operationele Communication & Collaboration platformen, zoals operationeel beheer, het voorkomen of oplossen van verstoringen en het uitvoeren van wijzigingen binnen uw deze infrastructuur. Daarnaast wordt invulling gegeven aan het managen van het totale Service Management proces, eventueel inclusief aansturing van leveranciers. Met de Managed Services van Triple P voorzien we u van passende oplossingen die bijdragen aan continuïteit in uw bedrijfsvoering.

Meer weten? Neem dan contact met ons op: