ICT-Security - Triple P geeft advies voor een veilige ICT-omgeving

Managed Security

Met de toename van Cloud gebaseerde diensten, de explosie van het aantal mobiele apparaten, social media, de “aanvallen van buitenaf” en nieuwe en strengere wetgeving op het gebied van data en informatiebescherming nemen de uitdagingen op het gebied van ICT Security voor Communication & Collaboration platformen hand over toe. Triple P geeft u de kans om uw security beleid te testen door middel van een Security Scan.

De weg naar een veilige ICT dienstverlening begint bij een goed inzicht door middel van een Security Scan. Samen met specialisten helpen wij u bij het verkrijgen van dit inzicht via een heldere en overzichtelijke rapportage. Om tot een plan van aanpak te komen voor de realisatie van uw ICT security is het van belang dat de interne en externe bedreigingen in relatie tot de complexe gegevensbeveiligingswetgevingen, in binnen- en buitenland worden vastgesteld. Als dit plan is opgesteld kunnen we samen met u een strategie opzetten voor de ICT security van uw Communication & Collaboration platformen. Het voordeel van deze aanpak is dat u naast een goede beveiliging ook meteen een SWOT analyse heeft van uw bedrijf, u weet direct wat de sterke punten zijn maar ook waar de aandachtspunten liggen.

Wij zullen uw Communication & Collaboration platformen en uw netwerken tijdens een vaste periode monitoren en verslag doen van de risicovolle activiteiten en gevaren. U ontvangt een adviesrapport om de risico’s in te toekomst te verkleinen. Dit geeft u de mogelijkheid tot 24/7 Backup, herstel en tracking van uw volledige IT omgeving waarmee u tevens voldoet aan de Wetgeving Datalekken.

Meer weten? Neem dan contact met ons op: