Cloud - Triple P cloud strategie, cloud oplossingen en services

Communication & Collaboration platformen in de cloud

 

Op welke manieren kunnen wij u helpen bij het helder krijgen van uw Communication & Collaboration strategie en de daarbij passende cloud solutions en cloud services? Erik Zwanenberg geeft een korte toelichting per onderwerp.

Communication & Collaboration Strategie

“Een heldere strategie helpt bij het versnellen van innovatie en het realiseren van bedrijfsdoelstellingen. Hierbij is uw core business en de daarbij ondersteunende applicaties het uitgangspunt voor de identificatie van geschikte applicatie-naar-de-cloud migraties. Om deze strategie te realiseren helpen wij u bij het ontwerpen en verbeteren van uw ICT fundament, gevolgd door adviezen op gebied van processen, gereedschappen en het optimaliseren van bedrijfsprocessen op het gebied van Communication & Collaboration (Cloud Readiness).”

Cloud Solutions

“Om de voordelen van cloud zoals schaarbaarheid, elasticiteit en korte reactietijden maximaal te benutten is een hoge mate van automatisering van groot belang. Wij werken samen met de beste partners om u te helpen bij de toepassing van slimme cloud oplossingen zoals geautomatiseerd beheer, monitoring en integratie met applicaties en bedrijfsprocessen.”

cloud oplossingen

Cloud Services

“In vele gevallen begint de reis naar de cloud met gericht en helder advies; of het nu gaat over de geschiktheid van bepaalde Communication & Collaboration platformen en daarbij horende Cloud-infrastructuur of de geschiktheid van de organisatie; samen met onze partners helpen wij u bij het verkrijgen van helderheid, zodat u klaargestoomd wordt voor een zorgeloze transitie naar de cloud.”