Triple P - uw partner voor Cloud Migratie

Van fysieke naar Cloud

platformen voor Communication & Collaboration

 

In gesprek met Erik Zwanenberg, werkzaam bij Triple P sinds 1998. “In de periode dat ik werk bij Triple P heb ik verschillende functies bekleed, variërend van support engineer, senior systeembeheerder tot Technical Consultant. Momenteel ben ik werkzaam als Consultant Communication & Collaboration platformen en heb ik een lead rol op deze afdeling. Deze lead rol houdt in dat we samen met de andere lead engineers van de overige afdelingen technisch advies geven aan zowel onze klanten als onze toeleveranciers.”

“Door mijn brede achtergrond ben ik in staat complexe omgevingen te doorgronden en de juiste migratieplannen hiervoor op te stellen. Bij Triple P noemen we dat ook wel de “full stack consultant”.”

“Maar al te vaak zien we in de markt dat “klant wens” en “geboden oplossing” niet goed matchen. De juiste communicatie met klant, leveranciers en eindgebruiker is dan ook essentieel voor het goed verlopen van complexe ICT trajecten; denk bijvoorbeeld aan virtualisaties en Communication & Collaboration Cloud migraties. We hebben immers veelal te maken met een breed applicatie-landschap met diverse integraties, die duidelijk in kaart moeten worden gebracht. Hier ligt dan ook mijn kracht en passie.”

cloud strategie cloud solutions cloud services

Wegnemen van complexiteit

“Met ons enthousiaste en kundige team van engineers en consultants maken wij een compleet cloud migratieplan, dat strekt van de eerste inventarisatie tot en met de uiteindelijke migratie. Samen met onze partners helpen wij u bij iedere stap om tot een zorgeloze cloud migratie te komen.

Omdat migraties naar de cloud niet in een weekje worden gerealiseerd, is iedere stap in het proces essentieel. En dit wordt nog belangrijker naarmate het aantal applicaties toeneemt. Er komt veel bij dit proces kijken, omdat alles integraal aangepakt dient te worden om bedrijfsfunctionaliteiten te bewaken. Het gaat om belangrijke processen die vaak in grote mate geautomatiseerd zijn, of moeten worden. Een gedegen onderzoek is van groot belang, ook naar de juiste cloud provider en/of de juiste cloud omgeving. Dit alleen al is een project op zich. Wij zullen hiervoor met ons team een gedegen onderzoek uitvoeren. Daarnaast ontvangt u van ons advies, zodat wij helderheid kunnen scheppen in de soms mistige wereld van de cloud. Voor u wordt het zo geen sprong in het diepe.”

Meer weten? Neem dan contact met ons op: