Triple P

Communication

Communicatie wordt steeds belangrijker en bovendien complexer door de vele communicatiekanalen en apparaten. Een mogelijkheid voor goede communicatie ontstaat bij een goede organisatorische- en persoonlijke bereikbaarheid. Zo vraagt de maatschappij communicatiemogelijkheden op elk moment van de dag, via een communicatiekanaal naar voorkeur. Tegelijkertijd verwachten medewerkers communicatiemiddelen en apparaten te kunnen gebruiken die zij prefereren.

We bieden meerdere (cloud-) oplossingen, van volledig in de cloud tot on-premises en van hosted tot managed. Alles om jouw communicatiebehoefte goed op te kunnen inrichten. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, wij hebben de expertise om te zorgen dat de toepassingen voor synergie kunnen zorgen.

TPUCC dedicated

Met TPUCC dedicated, oftewel Triple P Unified Communications & Collaboration oplossing, verzorgt Triple P een UC&C-omgeving die specifiek naar wens wordt ingericht. De private cloud wordt niet gedeeld met anderen, waardoor je altijd kunt rekenen op snelheid, capaciteit en een veilige omgeving voor jouw data- en communicatiestromen.

Lees verder

TPUCC shared

Met TPUCC shared, oftewel Triple P Unified Communications & Collaboration, verzorgt Triple P een gedeelde cloudomgeving. Dit dus in tegenstelling tot TPUCC dedicated, waarbij er een specifieke inrichting wordt gecreëerd. Met TPUCC shared heb je altijd opschalingsmogelijkheden, voldoende capaciteit en een veilige omgeving.

Lees verder

Private cloud

Een specifieke omgeving uitsluitend voor jouw organisatie. Er kan afgeweken worden van de standaardinrichting om zo jouw organisatie een voordeel te geven. Een private cloud is veilig, schaalbaar en efficiënt. Geleverd uit onze eigen datacenters en als dienst, zo kan jouw organisatie zich focussen op de kerntaken.

Lees verder

Public cloud

Met een public cloud kies je voor een cloud omgeving waar wij een gedeelte beschikbaar stellen in onze datacenters. Voordelen van een omgeving in een public cloud zijn onder andere een hoge beschikbaarheid, schaalbaarheid en altijd up-to-date software.

Lees verder