Triple P - Efficiency en innovatie noodzakelijk in de zorg

Efficiency en innovatie noodzakelijk in de zorg

Triple P levert diverse oplossingen die noodzakelijk zijn om efficiënt en innovatief samen te werken in de gezondheidszorg. Vooral belangrijk is ook het bieden van continuïteit en beschikbaarheid van technologieën, zodat de primaire bedrijfsprocessen continu up en running zijn.

Care en cure: ICT in de zorg

netwerk

Wij bedienen zowel de cure (ziekenhuizen) als de care (Thuiszorg, Ouderenzorg, VGZ en GGZ-instellingen) ieder met haar eigen specifieke, maar ook integrale, vraagstukken.

Het segment Care heeft het jarenlang zwaar gehad als gevolg van het overheidsbeleid en nu met Corona is het niet makkelijker geworden. Samenwerken moet betrouwbaar en vooral slimmer en daardoor zie je snel veranderende technologieën/applicaties in de markt die dit mogelijk maken. De  integratie van diverse technologieën maakt de oplossing fraaier maar daardoor ook complexer en kwetsbaarder. Het is aan ons om het technisch fundament, namelijk een stabiele communicatiestructuur, te leggen waarop de specifieke zorgapplicaties zo efficiënt en effectief mogelijk worden ingericht. Hierover gaan we in gesprek want alleen zo kan je laten zien dat je hun behoefte echt begrijpt. Dat steeds meer met steeds minder (lees: minder geld) moet worden gedaan is een uitdaging voor alle partijen die bij dit segment betrokken zijn. In het segment Cure zie je dat alle communicatie via een IP-netwerk gaat. Denk hierbij aan de berichtgeving van de beheerssystemen, verpleegroepsystemen, brandmeldsystemen maar ook specifieke en kritieke medische toepassingen en dan vergeet je bijna de “normale” communicatie namelijk het bellen via WiFi. Daarnaast zie je de ontwikkeling dat ook Telemetrie, Patiënt monitoring en dwaaldetectie inmiddels ook via het IP-netwerk loopt. Dit alles vraagt om een maatwerkoplossing en daarvoor ben je bij Triple P aan het juiste adres.  

Waarom kiezen bedrijven voor Triple P? Wij onderscheiden ons los van de jarenlange ervaring die we hebben opgebouwd binnen de zorgbranche vooral ook vanuit de Trusted Partner filosofie waardoor de klant nog klant is. In de Zorgbranche dient daarnaast de communicatie 100% betrouwbaar te zijn en zijn securityvraagstukken zeer actueel denk daarbij aan de wet bescherming van persoonsgegevens. Wij hebben al deze kennis en bijbehorende oplossingen in huis en zijn als gevolg van onze ervaringen vertrouwd met de cultuur binnen de zorg.