Onderwijs - Triple P zorg voor een sterke beheeromgeving

Sterke beheeromgeving en goede beveiliging noodzaak

“Triple P zorgt voor een sterke beheeromgeving voor alle soorten apparaten die studenten en medewerkers gebruiken. Met mobile device management kunt u de data security en het device beheer onder controle houden. Daarnaast zijn WiFi netwerken een belangrijk onderdeel van ons aanbod, waarbij de netwerken van studenten en docenten goed van elkaar moeten worden gescheiden, met gebruik van dezelfde access points. Voor goede controle op botnetverkeer, malware en illegale content is een veilige internet aansluiting via een dubbele firewall met hoge capaciteit noodzakelijk. Het is van belang dat uw privacy gevoelige gegevens worden beschermd door een goede beveiliging van uw netwerkomgeving. Dan zijn VPN’s, authenticatie, DDoS en Intrusion Prevention zeer belangrijk.” Aan het woord is Johan Verbokkem, al ruim 25 jaar werkzaam bij Triple P als project- en servicemanager.

Johan Verbokkem vertelt: “Er moet een goed fundament in de vorm van een ICT-infrastructuur aanwezig zijn binnen de werk- en leeromgeving. Onze ICT-oplossingen voor het onderwijs zijn gebaseerd op de werkplekken, het netwerk en het datacenter. We helpen scholen met stabiele hybrid cloud oplossingen en zorgen voor veilige en betrouwbare verbindingen.”

Onderwijs en ICT: de perfecte combinatie

Johan Verbokkem vertelt verder: “Onderwijs op maat, toegankelijke educatieve content, communicatie met studenten, docenten en medewerkers, e-learning en studentenwerving; de rol van ICT in het onderwijs wordt steeds groter. Daarom is het goed om te weten of uw huidige ICT-omgeving nog voldoet en mee kan met deze ontwikkeling. Triple P ondersteunt u hierbij en zal samen met u kijken naar een optimaal en kostenefficiënt netwerk van routers, switches en VPN verbindingen tussen de verschillende locaties. Dit is van doorslaggevend belang bij grote hoeveelheden data. Wij bekijken graag met een security-scan of uw exploitatiekosten omlaag kunnen.”

“Tevens bieden wij onderhoudscontracten, die u de zekerheid geven, dat u bij storingen snel weer in de lucht bent. En mocht u ervoor kiezen dat wij uw ICT infrastructuur voor u managen, dan is dit zeker mogelijk. Onze service desk is 24/7 beschikbaar en waakt over uw infrastructuur en lost storingen op voordat u ze heeft gemerkt.”