Commercieel - Triple P voor flexibel werken

Inspelen op de nieuwste ontwikkelingen

Als organisatie binnen de zakelijke en financiële dienstverlening kun je niet meer zonder een snelle, veilige en volledig betrouwbare ICT infrastructuur. Daarnaast spelen vaak kostenbesparingen, maar ook nieuwe groeimogelijkheden een grote rol. ICT is daarbij zeer belangrijk.

Binnen de branche is het steeds belangrijker om een up-to-date ICT omgeving te hebben, zodat medewerkers flexibel kunnen werken en altijd de beschikking hebben over actuele bedrijfsinformatie. Wij kijken vooral naar wat passend is voor uw organisatie, maar daarnaast ook naar de mogelijkheden voor het (snel en effectief) toevoegen van extra functionaliteiten of toepassingen.

Het nieuwe werken mogelijk maken

Door middel van draadloze netwerkinfrastructuren is het inzetten van flexplekken mogelijk. Toegang van buitenaf voor bijvoorbeeld medewerkers die op een willekeurig moment vanaf een andere locatie willen inloggen, dient goed geregeld te zijn. Door middel van bijvoorbeeld VPN’s en sterke authenticatie kan deze toegang gecontroleerd worden.

Door deze wijze van werken moet data centraal worden opgeslagen. Hiervoor zijn degelijke opslagsystemen noodzakelijk. Dit kan op een interne server, maar vaak is er de noodzaak tot het realiseren van een uitwijklocatie. Dit kan een extern datacenter zijn, of virtuele servers en werkplekken. Hiervoor zetten wij dan onze kennis van business continuity in.