Triple P Backup as a Service (BaaS) - Triple P

Triple P Backup as a Service (BaaS)

Triple P weet als geen ander hoe belangrijk data is; het is de basis van elke organisatie. Het risico op dataverlies is groot; denk aan hardware- of softwareproblemen, menselijk falen, security-incidenten, diefstal of een (natuur)ramp. Ook verandert data constant, waardoor een actuele back-up zeer belangrijk is. Met Triple P Backup as a Service nemen wij u alle zorgen en uitdagingen rondom backup en recovery uit handen.

De beschikbaarheid van actuele data is van groot belang voor het nemen van de juiste beslissingen, het aansturen van belangrijke bedrijfsprocessen en goed kunnen bedienen van eindgebruikers en klanten. Iedere organisatie maakt dan ook backups om eventueel verlies van data te voorkomen. Daarnaast worden backups steeds vaker gebruikt voor andere doeleinden dan alleen disaster recovery, denk bijvoorbeeld aan data mining en test- en development activiteiten.

De voordelen van Backup as a Service

Wij bieden u met Triple P Backup as a Service een alternatief voor de meer traditionele backup met de volgende voordelen:

  • Veilig en snel; data wordt te allen tijde versleuteld en (fysiek aanwijsbaar) dubbel opgeslagen in ISO27001 compliant Nederlandse datacentra, waardoor zowel compliance als “security in the cloud” wordt afgedekt;
  • Efficiënt; door gebruik van inline deduplicatie en compressie wordt enorm bespaard op de benodigde BaaS capaciteit en bandbreedte van en naar deze cloud;
  • Open en veilig; integreert naadloos met uw huidige backup/restore applicatie en processen;
  • Simpel; eenvoudige implementatie in minder dan een dag waarbij de gehele disk-to-tapehandling wordt geëlimineerd en complexiteit wordt weggenomen.
    De mogelijkheid tot het integraal aanpakken en oplossen van enkele specifieke backup gerelateerde uitdagingen.

Bekijk de whiteboard movie over Triple P BaaS: