Werken - Triple P zoekt gepassioneerde mensen met visie

Kom jij bij ons pionieren?

Francis de Jongh is sinds maart 2016 werkzaam bij Triple P als HR Manager

“Ik heb 17 jaar bij Apple gewerkt als international HR business partner. Ik kende Triple P al uit die tijd. Op dit moment is het bedrijf in transitie. Er gaan veel leuke dingen gebeuren. Dat zag ik meteen als aantrekkingskracht, want ik zie dat er veel potentie in het bedrijf zit. Ik wilde graag mijn bijdrage leveren aan deze verandering.’

Francis de Jongh geeft aan dat ze bij Triple P meteen al veel vrijheid kreeg. “Als je hier komt werken moet je veel initiatief tonen en de wil hebben om je stempel ergens op te drukken. Het is een open cultuur en mensen zijn bereid om elkaar te helpen. Er zijn heel veel mogelijkheden, vooral als je zelf ideeën aandraagt en een scherpe visie hebt.”

“Sociaal en technisch: een belangrijke combinatie”

Francis de Jongh vertelt: “Bij Triple P werken bijzondere mensen, ieder met eigen vaardigheden, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Iedereen is anders, maar samen vorm je een hecht team dat als eenheid te werk gaat. Daarom zijn de eigenschappen ‘sociaal en technisch’ hierbij een belangrijke combinatie.”

“Voor Triple P zijn we op zoek naar gepassioneerde mensen die jong van geest zijn, een eigen visie hebben, communicatief vaardig en technisch onderlegd zijn. Het wordt steeds belangrijker om in gesprek te gaan met de klant en erachter te komen wat deze wil in plaats van een louter technisch antwoord te geven.” Francis de Jongh ziet voor haar werk veel uitdagingen op het gebied van trainingen en beleid. “Hier kan ik mijn visie en gedrevenheid in kwijt en dat maakt mijn baan zeer uitdagend.”

Meer weten? Neem dan contact met ons op: