Werken bij - Triple P - People Performance Partnership

Werken bij Triple P = People, Performance, Partnership

Uitzicht!
Dat bieden wij je als medewerker bij Triple P. Niet alleen het mooie uitzicht vanaf de 11e verdieping van de KCN Tower in Nieuwegein waar we gevestigd zijn, maar ook uitzicht op een werkomgeving waar je alle mogelijkheden krijgt om je te ontplooien in jouw vakgebied. Wij vinden het belangrijk dat iedereen elke dag groeit. Als je vandaag doet wat je gisteren deed, is dat in principe stilstand en dus achteruitgang. Ben jij iemand die doorgaat tot je de juiste oplossing voor de klant hebt gevonden? En wil je ook bouwen aan een langdurige transparante relatie met onze klanten en met je collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij durven anders te zijn
Triple P wil zich onderscheiden door altijd de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden. Als Trusted Partner gaat Triple P door tot de juiste oplossing voor de klant is gevonden. Het succes van deze aanpak herkennen we in de relatie met onze klanten en het vertrouwen waarmee zij ons zien als operationeel en strategisch verlengstuk van hun ICT-organisatie. Wij bewegen als een sociaal organisme dat zich gezamenlijk verantwoordelijk voelt voor onze klanten en elkaar. Onze specialisten weten wat goed is voor de klant en voelen zich verantwoordelijk voor het resultaat. Ze krijgen de vrijheid om hierin naar eigen inzicht te handelen. Zo bouwen wij samen aan een langdurige, transparante relatie met onze klanten en elkaar.

Kies ook voor Triple P!

Francis de Jongh werkt sinds maart 2016 als HR-manager bij Triple P. Daarvoor heeft ze 17 jaar bij Apple gewerkt als international HR business partner. Zij kende Triple P al uit die tijd. Op de vraag hoe Francis de Jongh de rol van HR-manager ziet binnen Triple P geeft zij aan: “Op dit moment is het bedrijf in transitie. Er gaan veel leuke dingen gebeuren. Dat zag ik meteen als aantrekkingskracht, want ik zie dat er veel potentie in het bedrijf zit. Het lijkt me een uitdaging om op mijn manier bij te dragen aan deze verandering.”

Waarom heb je voor Triple P als werkgever gekozen? “Bij Triple P kreeg ik meteen al veel vrijheid. Als je hier komt werken moet je veel initiatief tonen en de wil hebben om je stempel ergens op te drukken. Het is een open cultuur en mensen zijn bereid om elkaar te helpen. Er zijn heel veel mogelijkheden, vooral als je zelf ideeën aandraagt en een scherpe visie hebt.”

Openstaande vacatures: Stuur uw sollicitatiebrief met motivatie en CV naar hrm@triple-p.nl.