Vacature Manager Professional Services - Triple P

Vacature Manager Professional Services

jobs-vacature-kopie

De functie

Naast het aansturen en optimaal inzetten van onze professionals bij bestaande klanten, ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief en kwantitatief uitbouwen van onze detacheringsactiviteiten. Je volgt uiteraard trends en ontwikkelingen in de markt en je kan je snel verdiepen in de problematieken van onze (potentiële) klanten. Je weet hier samen met een team van specialisten binnen onze organisatie adequaat op in te spelen. Tevens ben je verantwoordelijk voor een professionele marktpositionering en voor het behalen van afgesproken doelstellingen en resultaten.

De focus van je werk is te zorgen voor hoogwaardige dienstverlening, goed relatiebeheer, hoge mate van klanttevredenheid, opbouw van de kwaliteit door werving en opleiding en het borgen van een efficiënte en effectieve werkwijze binnen het team.

Triple P kent een open en transparante cultuur waarin vertrouwen, integriteit, kwaliteit en ondernemerschap centraal staan. Wij beschouwen het werken bij Triple P als ‘serious fun’ en hechten er waarde aan dat jij daar met veel plezier aan deelneemt.

Wij vragen

– Afgeronde HBO/WO opleiding in commerciële of technische richting
– Leidinggevende capaciteit en ervaring
– Een “getting things done” mentaliteit
– Je weet het team te coachen en te motiveren en verliest hierbij de resultaten niet uit het oog
– Goed kunnen schakelen met verschillende type klanten
– Je beschikt over een zelfstandige, resultaatgerichte en commerciële instelling
– Je bent een gedreven persoonlijkheid en een teamplayer

Wij bieden

Wij vragen veel van je, maar bieden je ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Maar belangrijker nog: wij stimuleren je om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen op basis van uitdagende projecten, aansprekende klanten en ruime opleidingsmogelijkheden. Kortom: alle ruimte om te groeien.

Trusted Partner

Wij werken aan projecten voor klanten binnen de overheid, zakelijke dienstverlening, zorg en educatie. Als Trusted Partner van onze klant bieden wij innovatieve oplossingen die inspelen op hun ICT-behoefte. Triple P wil zich onderscheiden door altijd de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden en door te gaan tot de juiste oplossing gevonden is. Het succes van deze aanpak herkennen we in de relatie met onze klanten en het vertrouwen waarmee zij ons zien als operationeel en strategisch verlengstuk van hun ICT-organisatie.

Triple P (Partner, Performance, Partnership)

Triple P kent een rijke historie als kwalitatieve marktleider van innovatieve ICT-infrastructuren. Zo was Triple P de eerste aanbieder van VoIP in Nederland en werken we altijd aan innovaties om klanten nog meer gebruiksgemak, veiligheid en bereikbaarheid te bieden. Wij gaan tot het uiterste om met innovatieve oplossingen de bedrijfszekerheid van communicatie- en datatoepassingen bij klanten te vergroten en de operationele kosten te verlagen.

Als Trusted Partner bieden wij klanten een ICT-infrastructuur waarbij wij een vlekkeloze integratie realiseren tussen netwerken, telefonie, servers, storage en werkplekken. Indien gevraagd verzorgen wij ook het volledige 24/7 remote beheer zodat iedereen bereikbaar en alle informatie beschikbaar is, altijd en overal. Wij werken daarvoor samen met gerenommeerde partners als Microsoft, Citrix, VMware, Mitel, Cisco en HP.

Onze belangrijkste competentiegebieden zijn:
• Virtualisatie
• Cloud-migraties
• Hoge beschikbaarheidsomgevingen
• Netwerken (LAN, WAN, WLAN)
• ICT-security
• VoIP en Unified Communications
• Systeemintegratie

Solliciteren

Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan je CV met motivatie per e-mail naar hrm@triple-p.nl , t.a.v. dhr. F. Khaleghi Yazdi o.v.v. sollicitatie vacature Manager Professional Services. Als je vragen hebt of meer informatie wilt weten met betrekking tot deze functie, dan kun je een mail sturen naar Jorrit Wulffers (Manager Managed Services): jwulffers@triple-p.nl .

Voornaam

Achternaam

E-mail

CV:

Motivatie