Vacature Junior Accountmanager - Triple P

Vacature Junior Accountmanager

De functie
Je werft actief nieuwe klanten binnen de afgesproken commerciële kaders. Je inventariseert klantbehoeften, signaleert kansen en adviseert klanten. Je bent verantwoordelijk voor de volledigheid van de klantgegevens in systemen van de door jou geacquireerde klanten teneinde ook alle interne partijen inzicht te verschaffen in de klantsituatie. Kortom, je coördineert het proces van werven, vastleggen en beheren van nieuwe klanten. Alles is gericht op het ontwikkelen van de klantrelatie om op deze wijze de doelstellingen van klanttevredenheid, vergroten marktaandeel, verlagen van kosten en verhogen van rendement te realiseren. Je start met werken in een gemotiveerde, energieke en resultaat gedreven omgeving. De belangrijkste succesfactor is acquisitie op basis van expertise, vertrouwen en een goede relatie met de klant. Herken je je in de woorden energiek, creatief, ondernemend, gedreven en ben je verbaal sterk, resultaatgericht, enthousiast en representatief, dan zijn wij op zoek naar jou!

Triple P kent een open en transparante cultuur waarin vertrouwen, vrijheid en ‘serious fun’ centraal staan. Samen met een team van specialisten binnen de organisatie zorg je voor een optimaal en professioneel resultaat. Wij hechten er waarde aan dat jij met plezier naar je werk gaat.

 Werkzaamheden
– In kaart brengen van de markt, de klant of het product
– Opstellen offertes
– Onderhouden klantcontacten
– Voorbereiden- en verrichten van verkoopgesprekken
– Klantcontact en resultaten verkoop registreren in het klanteninformatiesysteem

Wij vragen
– HBO/WO werk- en denkniveau en goede communicatieve vaardigheden
– Kennis, kunde en creativiteit in het behalen van salestargets
– Sterk in projectmanagement en technische tools om jouw verkoopproces te optimaliseren
– Je bent in staat om in teamverband te werken, maar ook verantwoordelijk te zijn voor eigen resultaten
– Je werkt resultaat- en oplossings-, en servicegericht

Wij bieden
Wij vragen veel van je, maar bieden je ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Maar belangrijker nog: wij stimuleren je om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen op basis van uitdagende projecten, aansprekende klanten en ruime opleidingsmogelijkheden. Kortom: alle ruimte om te groeien.

Trusted Partner
Wij werken aan projecten voor klanten binnen de overheid, zakelijke dienstverlening, zorg en educatie. Als Trusted Partner van onze klant bieden wij innovatieve oplossingen die inspelen op hun ICT-behoefte. Triple P wil zich onderscheiden door altijd de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden en door te gaan tot de juiste oplossing gevonden is. Het succes van deze aanpak herkennen we in de relatie met onze klanten en het vertrouwen waarmee zij ons zien als operationeel en strategisch verlengstuk van hun ICT-organisatie.

Triple P (Partner, Performance, Partnership)
Triple P kent een rijke historie als kwalitatieve marktleider van innovatieve ICT-infrastructuren.  Zo was Triple P de eerste aanbieder van VoIP in Nederland en werken we altijd aan innovaties om klanten nog meer gebruiksgemak, veiligheid en bereikbaarheid te bieden. Wij gaan tot het uiterste om met innovatieve oplossingen de bedrijfszekerheid van communicatie- en datatoepassingen bij klanten te vergroten en de operationele kosten te verlagen.

Als Trusted Partner bieden wij klanten een ICT-infrastructuur waarbij wij een vlekkeloze integratie realiseren tussen netwerken, telefonie, servers, storage en werkplekken. Indien gevraagd verzorgen wij ook het volledige 24/7 remote beheer zodat iedereen bereikbaar en alle informatie beschikbaar is, altijd en overal. Wij werken daarvoor samen met gerenommeerde partners als Microsoft, Citrix, VMware, Mitel, Cisco en HP.

Onze belangrijkste competentiegebieden zijn:
– Virtualisatie
– Cloud-migraties
– Hoge beschikbaarheidsomgevingen
– ICT-security
– VoIP en Unified Communications
– Systeemintegratie

Solliciteren
Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan je CV met motivatie per e-mail naar hrm@triple-p.nl , t.a.v. Huub Gilissen. Als je vragen hebt of meer informatie wilt weten met betrekking tot deze functie, dan kun je ook mailen naar hgilissen@triple-p.nl

Voornaam

Achternaam

E-mail

CV:

Motivatie