Triple P ISO-27001 gecertificeerd per augustus 2016

Triple P gecertificeerd voor ISO-27001

Triple P gecertificeerd voor ISO-27001, augustus 2016

De ICT-infrastructuur die Triple P levert is voor veel van onze klanten bepalend voor de continuïteit van kritieke bedrijfsprocessen. Dit geldt voor zowel communicatiesystemen als netwerken en Back Office systemen. Informatiebeveiliging is hierbij een essentieel onderdeel, zeker sinds de steeds strengere wet- en regelgeving. Daarnaast krijgt informatiebeveiliging meer aandacht door ontwikkelingen rond Cloud-technologie en het toenemende gebruik van mobiele devices.

Informatiebeveiliging heeft bij Triple P altijd al hoog op de agenda gestaan, maar om het bestaande beleid te borgen en op volledigheid te toetsen, heeft Triple P besloten om informatiebeveiliging volgens de ISO-27001 standaarden in te richten. Wij zijn er dan ook trots op dat Triple P deze zomer de eerste audit succesvol heeft afgerond en sinds september ISO-27001 gecertificeerd is.

Hierdoor zijn onze processen beter ingericht op optimalisatie van informatiebeveiliging, zodat onze klanten verzekerd kunnen zijn van adequate beveiliging van hun vertrouwelijke data.