Professional Services - Triple P - flexibele ICT-ondersteuning

Vakkundige ICT-professionals

 

“Of het nu gaat om inhuur van professionals op het gebied van ICT-beheer, ICT-projectondersteuning of ICT-beleid, Triple P helpt u snel aan de juiste gekwalificeerde en gecertificeerde tijdelijke ICT-er. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van infrastructuur, service management en software ontwikkeling, beschikken wij over adviseurs en specialisten met de juiste kwaliteiten. Zoekt u een beheerder, specialist of ICT-architect? Wij stellen graag de juiste expert aan u voor.” Aan het woord is Jorrit Wulffers, manager Professional Services bij Triple P.

“Vakkundige ICT-professionals liggen niet voor het oprapen. En vind dan maar eens de geschikte kandidaat. Triple P biedt de oplossing: Professional Services. Met flexibel inzetbare ICT-ers verzorgt Triple P ICT-ondersteuning bij haar klantrelaties. En dat tegen zeer gunstige tarieven. Triple P heeft een groot aantal eigen ICT-professionals in dienst en heeft bovendien toegang tot een uitgebreid netwerk van professionals.”

“Diepe kennis en brede service”

“De ICT-infrastructuur en externe diensten waar uw organisatie op steunt zijn tegenwoordig zeer dynamisch van aard. Technologische ontwikkelingen en nieuwe diensten volgen elkaar in steeds rapper tempo op. Om deze voortgang te omarmen is een structurele en projectmatige aanpak nodig. Triple P is in staat om direct en op korte termijn ICT-specialisten met de juiste kennis en ervaring in te zetten.” Jorrit Wulffers geeft aan dat de dienstverlening van Triple P verdeeld is in een aantal hoofdcategorieën:

ICT-Beleid

“Onze dienstverlening kenmerkt zich door structuur via continuïteit en kwaliteit van processen en procedures. Op deze wijze zijn wij in staat onze dienstverlening – en daarmee uw organisatie – te voorzien van gedegen kwaliteit en ondersteuning. Hiermee wordt de basis gelegd voor een structureel ICT-beleid. Bewezen project en proces management methodieken als ITIL en Prince II, als ook moderne en flexibele methodieken als SCRUM zijn vanaf het prille begin in ons DNA opgenomen. Het service management proces voorziet in “Best Practices” om uw ICT-beleid te realiseren en onderhouden, en waar nodig verder aan te scherpen. Onze jarenlange ervaring en adaptief vermogen ondersteunt u in uw beleid en helpt uw medewerkers bij het realiseren van uw doelstellingen. Triple P heeft vakkundige en gecertificeerde project- en servicemanagers beschikbaar om uw projecten en beheerdiensten optimaal te laten slagen.”

ICT-Projecten

“Migraties, uitbreidingen, herijking van – of innovaties aan – uw ICT-infrastructuren vereisen vaak een gedegen projectmatige aanpak. Het vastleggen van doelstellingen, beschikbare tijd, maar ook de benodigde en beschikbare expertise ontbreekt vaak vanwege het dynamische karakter van de ontwikkelingen op ICT-gebied. Triple P beschikt over specialisten met diepgaande kennis op diverse gebieden, zoals:

  • Connectiviteit (LAN/WAN, WiFi, 3G/4G, SDN),
  • Communicatie (telefonie, VoiP, Unified Communications, conferencing, collaboration),
  • Converged Infrastructures (back office, server, storage, virtualisatie, beschikbaarheid en disaster recovery, automation en orchestration) en
  • Cloud, Mobility en Security.

Hiermee is Triple P in staat in projectvorm kennis en kunde te leveren om deze projecten van start tot finish tot een goed einde te brengen.”

ICT-Beheer

“Op het moment dat uw ICT-systemen en infrastructuren na succesvolle oplevering in gebruik zijn genomen is het van evident belang dat deze dit ook voor lange tijd storingsvrij blijven doen. Gedegen beheer is dan essentieel. Onze managed services achtergrond geeft hier naadloos invulling aan. Met onze ICT-professionals stellen wij u in staat een gedegen beheerdienst te realiseren, of beschikbaar te stellen. Naast het monitoren beheren van uw omgeving, denken wij mee en adviseren we in het beheer, onderhoud en continue verbetering van uw ICT-omgeving. Triple P heeft een jarenlange ervaring en specialisatie in detachering van professionals voor beheer en support van ICT-infrastructuren.”

Kennis

“De kennis van onze ICT-professionals is ons kroonjuweel. Het is er ons alles aan gelegen deze kennis up-to-date te hebben en te houden, middels training en certificering. Dit geldt voor onze eigen specialisten en die in ons netwerk. Dit houdt ons kwaliteitsniveau op orde en biedt u het vertrouwen dat u de beste en meest gemotiveerde specialisten kunt verwachten. Daarnaast kenmerkt de Triple P professional zich door een “JA GRAAG” en “CAN DO” mentaliteit.”

Meer weten? Neem dan contact met ons op: