ICT-Security - Triple P adviseert u voor een veilige ICT-omgeving

ICT Security

Met de toename van “Cloud” gebaseerde diensten, de “explosie” van het aantal mobiele apparaten, social media, de “aanvallen van buitenaf” en nieuwe en strengere wetgeving op het gebied van data en informatiebescherming nemen de zorgen en uitdagingen op het gebied van ICT Security hand over hand toe. In deze wirwar van zekerheden en schijnzekerheden is het bijzonder moeilijk de “bigger picture” te blijven zien.

Geert van Teylingen vertelt u hier meer over. In zijn functie als principal consultant is dit een onderwerp dat zeer belangrijk is. Zoals Geert van Teylingen zelf zegt: “Triple P is een Trusted Partner. Samen met u en onze Security partners nemen wij u mee naar een veiliger wereld op ICT gebied. Wij helpen u bij het helder krijgen van uw huidige security positie, adviseren u in de verbetering hiervan, om vervolgens samen met uw en onze beveiligingsexperts te komen tot blijvend veiligere IT dienstverlening op het gebied van connectiviteit van interne en externe gebruikers, uw kritische bedrijfsgegevens, connectiviteit en integratie met de hybride cloud.”

De weg naar veiligheid

Geert van Teylingen is werkzaam bij Triple P sinds 2016 en geeft aan dat het duidelijk krijgen van het inzicht in de ICT-security zeer belangrijk is in het gehele proces.

“De weg naar een veilige ICT dienstverlening begint bij een helder inzicht door een Security Scan. Samen met onze partners helpen wij u bij het verkrijgen van dit inzicht via een heldere en overzichtelijk security scan. Om tot een goede en sluitende aanpak te komen voor de realisatie van uw ICT security is het van evident belang dat er een goede analyse plaatsvindt op uw huidige ICT security, de bedreigingen van binnen en buiten en de relatie van uw bedrijfsvoering tot de complexe gegevensbeveiligingswetgevingen, in binnen- en buitenland. Wij helpen u met onze partners om u, op basis van een diepgaande analyse, te kunnen adviseren in een sluitende Security strategie.”

“Doordat Triple P veel ervaring heeft op het gebied van ICT-security, kunnen wij voor u dit gehele traject overzichtelijk én inzichtelijk maken. Daarvoor schakelen wij natuurlijk ons ervaren team van consultants en egineers in, zodat u de best mogelijke begeleiding krijgt.” Aldus Geert van Teylingen, die u graag meer informeert over ICT-security en/of andere ICT onderwerpen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op: