ICT-Security - Triple P adviseert u voor een veilige ICT-omgeving

ICT Security

Met de toename van Cloud gebaseerde diensten, de explosie van het aantal mobiele apparaten, social media, de “aanvallen van buitenaf” en nieuwe en strengere wetgeving op het gebied van data en informatiebescherming nemen de uitdagingen op het gebied van ICT Security hand over toe. Triple P geeft u de kans om uw huidige security beleid te testen door middel van een Security Proof of Value.

De weg naar een veilige ICT dienstverlening begint bij een helder inzicht door een Security Scan. Samen met onze partners helpen wij u bij het verkrijgen van dit inzicht via een heldere en overzichtelijk security scan. Om tot een goede en sluitende aanpak te komen voor de realisatie van uw ICT security is het van evident belang dat er een goede analyse plaatsvindt op uw huidige ICT security, de bedreigingen van binnen en buiten en de relatie van uw bedrijfsvoering tot de complexe gegevensbeveiligingswetgevingen, in binnen- en buitenland. Wij helpen u met onze partners om u, op basis van een diepgaande analyse, te kunnen adviseren in een sluitende Security strategie.

Wij zullen uw netwerk tijdens een vaste periode monitoren en verslag doen van de risicovolle activiteiten en gevaren. U ontvangt een adviesrapport om de risico’s in te toekomst te elimineren. Dit geeft u de mogelijkheid tot 24/7 Backup, herstel en tracking van uw volledige IT omgeving waarmee u tevens voldoet aan de Wetgeving Datalekken.

Meer weten? Neem dan contact met ons op: