Cloud - Triple P cloud strategie, cloud oplossingen en services

Werkplekken en oplossingen in de cloud

 

“Maar al te vaak zien we in de markt dat “klant wens” en “geboden oplossing” niet goed matchen. De juiste communicatie met de klant, leveranciers en eindgebruiker is dan ook essentieel voor het goed verlopen van complexe ICT trajecten; denk bijvoorbeeld aan VMware virtualisaties, cloud migraties en Citrix trajecten. We hebben immers veelal te maken met een breed applicatie-landschap met diverse integraties, die duidelijk in kaart moeten worden gebracht. Hier ligt dan ook mijn kracht en passie.”

Aan het woord is Erik Zwanenberg, sinds 1998 werkzaam bij Triple P: “Ik heb in de afgelopen jaren verschillende functies bekleed, variërend van support engineer, senior systeembeheerder, technical consultant tot senior engineer. Door mijn brede achtergrond ben ik in staat complexe omgevingen te doorgronden en de juiste migratieplannen hiervoor op te stellen. Bij Triple P noemen we dat ook wel de “full stack consultant”.”

De IT wereld ondergaat een drastische transitie. Veel klanten gaan van “zelfbouw” naar het afnemen van diensten, en van “vooraf betaald” (CAPEX) naar abonnementsvormen (OPEX). Pay as you go. Oftewel “Cloud”. Deze transitie levert de nodige voordelen op, en tegelijkertijd ook de nodige uitdagingen.

cloud oplossingen

Van fysiek naar cloud

Op welke manieren kunnen wij u helpen bij het helder krijgen van uw cloud strategie, cloud solutions en cloud services? Erik Zwanenberg geeft een korte toelichting per onderwerp.

Cloud Strategie

“Een heldere cloud strategie helpt bij het versnellen van innovatie en het realiseren van bedrijfsdoelstellingen. Hierbij is uw core business en de daarbij ondersteunende applicaties het uitgangspunt voor de identificatie van geschikte applicatie-naar-de-cloud migraties. Om deze strategie te realiseren helpen wij u bij het ontwerpen en verbeteren van uw ICT fundament, gevolgd door adviezen op gebied van processen, gereedschappen en het optimaliseren van bedrijfsprocessen (Cloud Readiness).”

Cloud Solutions

“Om de voordelen van cloud zoals schaarbaarheid, elasticiteit en korte reactietijden maximaal te benutten is een hoge mate van automatisering van groot belang. Wij werken samen met de beste partners om u te helpen bij de toepassing van slimme cloud oplossingen zoals geautomatiseerd beheer, monitoring en integratie met applicaties en bedrijfsprocessen.”

Cloud Services

“In vele gevallen begint de reis naar de cloud met gericht en helder advies; of het nu gaat over de geschiktheid van de ICT-infrastructuur of de geschiktheid van de organisatie; samen met onze partners helpen wij u bij het verkrijgen van helderheid, zodat u klaargestoomd wordt voor een zorgeloze transitie naar de cloud.

Met een enthousiast team helpen wij u hierbij door de mogelijke oplossingen aan te dragen en daarna zorg te dragen voor het uitwerken en implementeren. Het traject kan hierdoor zo goed en efficiënt mogelijk verlopen en laten wij aansluiten bij uw wensen.”

Meer weten? Neem dan contact met ons op: